Tehno zvezde Ghost in the Machine i Rikhter kao zvezde prve REER kolektiv žurke u Klubu Drugstore!

 Tehno zvezde Ghost in the Machine i Rikhter kao zvezde prve REER kolektiv žurke u Klubu Drugstore!

REER je kolektiv okupljen oko elektronske muzike koji želi da kreira specijalni audio-vizuelni dogadjaj za sve svoje posetioce.

Osnivači ovog kolektiva su SOVA i VIVAY koji produciraju i režiraju vizualni sadržaj kako bi u potpunosti izrazili umetničku viziju svojih REER događaja, stoga će uvek prirediti spektakularan i jedinstven vizualni show na svim njihovim eventovima. To sve u kombinaciji sa pažljivo odabranom postavom DJ-eva za koju smatraju da pomeraju granice techno zvuka stvara REER iskustvo.

Prva REER žurka u Beogradu je zakazana za 11. novembar u klubu Drugstore gde stiže sjajni techno duo Ghost in the Machine, kao i jedan od najboljih techno Ruskih DJ-eva Rikhter, a tu su još i domaćini žurke Sova i Vivay, kao i DJ TRUST TRUE koji je jedno vreme bio i rezident čuvenog Monasterio kluba u Moskvi.

Ghost in the Machine

Ghost in the Machine je duo koji neprestano pušta brutalno kvalitetan techno zvuk u svojim setovima koji publiku neprestano tera na ples.

Dugogodišnji prijatelji Frank i Nils usmerili su pogled na techno 2016. godine sa nizom izdanja na svom novonastalom industrijskom tehno vinilu Genosha Basic.

Njihov sveži pogledi na techno i kvalitetnu produkciju brzo su im pribavili podršku i priznanje od nekih od najvećih imena u techno krugovima. Njihove trake ostaju u stalnoj rotaciji, od mračnih podruma do najvećih festivalskih bina.

Rikhter

Mislimo da Rikhtera nema potrebe mnogo predstavljati! Iza svoje maske neprikosloveno oduševljava publiku širom sveta svojim nerealno čvrstim techno zvukom, a stiže nam pravo iz Moskve. Njegov set iz čuvenog Ruskog kluba Monasterio je po nama jedan od najboljih techno setova ikada.

SOVA

Rođena i odrasla u Libanonu, SOVA je DJ i producent iz Barselone koja se fokusira na mešanje i produkciju različitih žanrova muzike. Tokom odrastanja bila je izložena raznolikom rasponu istočne i zapadne muzike. Nakon godina eksperimentiranja i DJ-inga, SOVA je njena konačna evolucija, sa ciljem izražavanja različitih zvukova, od težih do onih eksperimentalnijih. Sovine jedinstvene setove opisuje stil koji besprekorno uključuje techno, industrial hardcore, neurofunk, breakcore, IDM i druge stilove.

VIVAY

VIVAY je mladi izvođač iz Sankt Peterburga. Svoj jedinstven stil spaja u spoju različitih stilova kao što su hard techno, electro, schrance, hard psy, podržan zajedničkom pričom koja ima brz početak, napetost, vrhunac i snažan kraj. VIVAY uvek preferira unapred pripremiti svoj set, ovaj put će biti puno vokala i iznenađenja, jeste li spremni?

Uskoro informacije u vezi ulaznica za ovaj event.

Avatar photo

Autor: Igor