EDC Las Vegas će biti održan ovog maja!

 EDC Las Vegas će biti održan ovog maja!

Za nešto više od mesec dana održaće se jedan od najvećih festivala u Americi, EDC Las Vegas je potvrdio svoje datume i biće održan 21-22-23 maja u Las Vegasu.

Pasquale Rotella jeda od direktora festival, obratio se ranije Instagramu kako bi potvrdio da je EDC najavljen za 21 + 22 + 23. maj i u nastavku je izjavio:

“Radimo sve prema planu koji imamo zacrtan i blisko ćemo sarađivati ​​sa lokalnim i državnim vlastima kako bismo festival učinili što sigurnijim. Možete očekivati ​​celokupno EDC iskustvo bez pošteđenih detalja, od svih festivalskih stejđževa do muzike, bina, umetnosti, izvođača, performera i vatrometa! Radujemo se što ćemo videti sva vaša lepa lica i osetiti vašu neverovatnu energiju, i ne bi smo mogli biti uzbuđeniji. “

Takođe je obavestio javnost da će uskoro objaviti informacije o sigurnosnim protokolima, zajedno sa očekivanim line up-om za ovu godinu. Ako vlasnici karata ne mogu stići u maju, mogu pomeriti ulaznice za 2022. godinu.

Ako EDC Las Vegas ipak bude održan kako je planirano sledeći mesec, biće to prvi veliki festival koji će se održati 2021. godine, a nema sumnje da će sve oči celog sveta biti okrenute ka njemu i gledati kako će to sve proći…..

Avatar photo

Autor: Igor