ELECTRO MOVEMENT: Izabella stiže u Sokobanju 1. Maja!

 

Electro Movement s ponosom najavljuje gostovanje mlade bugarske DJ-ice Izabelle koja će nastupiti 1.maja u klubu UNO u Sokobanji. Domaća podrška biće RanchaTek i Capsule Rhythm.

Nakon više nego odlične druge sezone, Electro Movement i u trećoj godini nastavlja da radi na razvoju klupskog života i promoviše elektronsku muziku u jugo-istočnom delu Srbije. Prošlu godinu obeležili su nastupi brojnih DJ-eva i producenata koji su u samom vrhu domaće scene, kao i lokalnih heroja, a u ovoj godini ova organizacija napraviće korak dalje. Electro Movement po prvi put ugostiće jedno strano ime, u pitanju je DJ-ica iz susedne nam Bugarske. 

Izabella je veliki ljubitelj ektronske muzike i strastveni klaber, a u kombinaciji sa njenom umetničkom prirodom bilo je samo pitanje vremena kada će zakoračiti na muzičku scenu. Odlikuje je specifičan stil miksanja, kombinuje tehno trake sa jakim basovima i melodičnim vokalom. Talenat joj je osigurao nastupe u brojnim klubovima širom Bugarske, ali i na festivalima kao što su Electrosphere, The Exclusive Summer Vibes i Maskarlad. Izabella je 2016.godine nastupila načuvenom Amsterdam Dance Eventu nakon čega su stigli pozivi za gostovanje u Španiji, Nemačkoj i Grčkoj gde je nasupala rame uz rame sa nekim od najvećih imena svetske elektronske scene, a zanimljivo je i da je dva puta nastupala u Beogradu. Nedavno je počela da eksperimentiše i na polju produkcije, napravila je nekoliko remiksa, a takođe ima zajedničku traku sa našim DJ-em Dr.Adjijem.

Pored Izabelle, 1.maja u Sokobanju stiže i RanchaTek koji sa sobom donosi funky techno sa dosta gruva i tech house motiva. On je jedan od najboljih DJ-eva u regionu, iza sebe ima I brojna izdanja za priznate svetske izdavačke kuće kao što su Toolroom, Funk’n’Deep, Pornographic, Nervous Records, Hotfingers, Unity, 1605 i druga prestižna imena, a njegove trake česte u setovima velikana kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Bob Sinclair, Umek, Adam Beyer i drugi asovi klupskog zvuka. Trake “Vagabundos”, Islas Baleares”, “On The Floor” lansirale su ga u gornji dom produkcije, a takođe su se našle na najvišim pozicijama Beatoport i Traxsource liste. Nastupao je u klubovima I na festivalima u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Bugarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Holandiji, Brazilu…

Te večeri će publiku razmrdati i Capsule Rhythm svojim energičnim i melodičnim tech house-om koji često ume da začini i nešto tvrđim zvukom. Lazar (kako mu je pravo ime) je od malih nogu bio okružen izvrsnim muzičarima budući da je njegov otac bio bubnjar jednog benda. Kaže da se elektronska muzika ušunjala tiho i poput virusa napala njegovo biće koje se ubrzo “zarazilo” retro techno i house zvukom. DJ-ingom je počeo da se bavi sa samo 14 godine, kada je sa prijateljem osnovao duo Double Play DJ’s koji je imao zapažene nastupe. Vrlo brzo bacio se i na produkciju, a od 2016. Godine Lazar postaje Capsule Rhythm. Nastupao sa poznatim imenima domaće scene kao što su TKNO, Andrew Meller, Cyber, Erick Kasell, DJ Mande, Mr. Hugo… 

 

Avatar photo

Autor: Igor