Elektronski spektakl među zidinama Maximusa: Paul Van Dyk 13. jula za deveti rođendan superkluba

 

Dobitnik Grammy–ja, koji se već preko 20 godina nalazi na samom vrhu svjetske clubbing scene, slavni DJ i producent koji je prodao preko 4 miliona albuma širom svijeta, koga uz legendarnog Carl Coxa smatraju za najboljeg DJ – a na planeti, a ove godine zauzeo je 4. mjesto na listi najtraženijih DJ – eva svijeta u svom žanru, Paul Van Dyk, dolazi u Maximus u ponedjeljak, 13. jula da ispiše nove stranice istorije nevjerovatnih elektronskih događaja u diskoteci Maximus i Crnoj Gori!

Radio je muziku za velike zvijezde: Depeche Mode, Madona, U2, Justin Timberlake, a tvorac jednog od kultnih klubskih hitova današnjice „For an Angel“, u rutu svoje album turneje “The Politics of dancing 3” uvrstio je i kotorsku diskoteku Maximus. Ovo će ujedno biti i njegov premijerni nastup u Crnoj Gori, gdje će crnogorskoj publici predstaviti svoje novo stvaralaštvo.

Domaću podršku za party godine pružiće Dušan Stamatović aka Stamm i Nikola Krivokapić aka Krivi. Pravac kojim se Stamm profesionalno bavi, kao DJ i producent, jeste melodični i progressive trance u kombinaciji sa tech zvukom. Sarađivao je sa poznatim izvođačima kao što su: Claudia Cazacu, John Askew, Paul Oakenfold, Solarstone, Cosmic Gate, Suzy Solar i mnogi drugi. Stamm će svojim warmp up setom zagrijati posjetioce Maximusa i polako ih uvesti u melodično putovanje zvijezde večeri.

Možete očekivati laganiji oblik trance muzike u vidu deep i progressive zvuka, ali neću isključiti ni tech zvuk, u zavisnosti od energije publike. Ono što je sigurno – obećavam dobro zagrijavanje za Paul Van Dyk – a” – ističe Stamm.

Kao neko ko je bio na nekoliko žurki u regionu na kojima je nastupao PVD, Stamm garantuje dobar provod i pozitivnu energiju, te fenomenalno iskustvo koje se ne može opisati, već samo doživjeti. Krivi je najviše uspijeha postigao na polju uplifting i tech – trance elektronske muzike. Naime, radi se o energičnijoj varijanti elektronike čiji su pioniri upravo zvijezde poput Paul Van Dyk-a, uz čiju muziku su mnogi od nas odrastali i ušli u svijet elektronske muzike devedesetih godina.

Nikolina produkcijska ostvarenja pod pseudonimom Krivi našla su se na plejlistama upravo Paul Van Dyk – a i drugih vodećih imena elektronske scene.

Potrudićemo se da ljudi izađu obogaćeni za jedno nezaboravno iskustvo uz najljepše od elektronske muzike. Velika zahvalnost i poštovanje Maximusu što organizacijom ovakvih eventa gradi i održava crnogorsku elektronsku scenu u ravni sa najpopularnijim svjetskim destinacijama” – kaže Krivi.

Naši najuspješniji muzičari, producenti, glumci, TV lica, DJ – evi i clubberi željno isčekuju nastup legende svjetske clubbing scene – Paul Van Dyk – a, a neke od njih smo pitali šta vole kod njega u susret elektronskom spektaklu 13. jula u Maximusu!

Ulaznice za elektronsko ludilo među zidinama Maximusa mogu se naći po cijeni od 11 eura. Prodajna mjesta su “Pivnica AS” na kotorskom Trgu od oružja ili preko gigstix.me prodajne mreže, na preko 50 trafika iz lanaca “Tabacco S Press” i “Štampa”, u čak 23 mjesta širom Crne Gore.

Clubberi neka se dobro pripreme za ponedjeljak, 13. jul, jer će gost za DJ pultom, legendarni Paul Van Dyk, kao poklon za deveti rođendan superkluba, rastresti dancefloor čuvene arene diskoteke Maximus.

Avatar photo

Autor: Igor