Nastup Mladena Tomića u Maximusu propraćen uz ovacije mnogobrojnih clubbera!

 

Njegova reputacija kao nadmoćnog DJa postala je globalna, odavno preko granica BiH, onoga trenutka kada je međunarodne klabere sve više počeo da privlači njegov očaravajući spoj techno i tech house tonova sa hipnotičkim bitovima. Mladen Tomić proteklog vikenda dočarao je posjetiocima Maximusa zbog čega ga svrstavaju u red najuticajnijih DJ–eva sa ovih prostora.

Kotor je prelijep grad i uvijek se lijepo osjećam ovdje. Prošle godine sam prvi put nastupio u Maximusu, na Refresh festival. Zadovoljan sam svojim nastupom i feedbackom od ljudi koji sam dobio” – ističe Mladen Tomić, ne krijući zadovoljstvo što se ponovo nalazi pred crnogorskim clubberima. I zadovoljstvo i trud su se isplatili. Mladenov nastup u centralnom dijelu večeri u Maximusu, propraćen je uz ovacije mnogobrojnih clubbera.

Domaću podršku pružio je Aleksandar Grum iz Podgorice. U njegovom setu posjetioci Maximusa imali su priliku da čuju i trake sa novog albuma na kom intezivno radi u proteklih par mjeseci. Riječ je o Redial Tone projektu.

Diskoteka Maximus ponovo je bila domaćin nevjerovatnog provoda. Clubberi priljepljeni za dance floor, uživali su u zvucima DJ–eva koji su nas odveli u dublje i mračnije predjele techno muzike. Minimal techno do usijanja, svjetla lasera i reflektora, raspoloženi clubberi i sjajna energija DJ–a – učinili su da žurka u Maximusu traje do zore! Drago nam je što one koji nisu bili možemo da informišemo o eventu i pozovemo na jednu od narednih žurki u klubu, a biće ih mnogo! Sledeća žurka zakazana je za subotu, 11. jul. Nastupa DJ ALEX KENJI.

Dobrodošli!

Avatar photo

Autor: Igor