Ellen Allien objavila detalje za njen osmi po redu solo koji nosi naziv “Allientronic”. Album će se 17. maja naći na BPitch etiketi čiji je Ellen Allien vlasnik. U susret albumu, Ellen je podelila traku “Stimulation” koja će se naći na albumu.

 

Ellen Allien objavila detalje za njen osmi po redu solo album koji nosi naziv “Allientronic”. Album će se 17. maja naći na BPitch lejblu čiji je Ellen Allien vlasnik. U susret albumu, Ellen je podelila traku “Stimulation” koja će se naći na albumu.


Snimljen krajem 2018. godine u njenom rodnom Berlinu, album “Allientronic” će nastaviti njen izvanredni tempo produkcije, prateći album “Nost” koji je izbacila 2017. godine. Sa ukupno osam traka, na albumu možemo čuti žanrove od techno-a, preko electro-a, pa sve do ambijentalnog zvuka.

Novi singl kombinuje tvrdi techno i acid bitove u traku koji čini upravo ono na šta naslov trake i sugeriše – stimulaciju. To nije nešto što vas samo ošamari. Postoje periodi dugih, jezivih sintova koji putuju i opadaju u pozadini.

Tracklist
01. Empathy
02. M.D.M.A
03. Bowie In Harmony
04. Love Distortion
05. Electronic Joy
06. Exit To Humanity
07. Free Society
08. Stimulation

Izvor: Magnetic Mag

Avatar photo

Autor: Igor