EPIZODE ALBANIA OBJAVLJUJE PRVA IMENA MEĐU KOJIMA SU APOLLONIA, LOCO DICE, CHRISTIAN LÖFFLER, MOVE D, ENZO SIRAGUSA, DJEBALI, FRANCESCO DEL GARDA i mnogi drugi!

 EPIZODE ALBANIA OBJAVLJUJE PRVA IMENA MEĐU KOJIMA SU APOLLONIA, LOCO DICE, CHRISTIAN LÖFFLER, MOVE D, ENZO SIRAGUSA, DJEBALI, FRANCESCO DEL GARDA i mnogi drugi!

EPIZODE, jedan od najuzbudljivijih festivala na svetu, sprema se za epski povratak na rajsku plažu Šengđin u Albaniji, od 15. do 19. septembra 2022!

Drugo albansko i šesto globalno izdanje doneće četiri noći i pet dana pažljivo selektovanog muzičkog programa, zapanjujući stejdž dizajn i prepoznatljivu električnu atmosferu. 24-časovno muzičko iskustvo biće obogaćeno opuštajućim dnevnim aktivnostima, a sve obavijeno eteričnim izlascima i zalascima Sunca i živopisnom prirodom Mediterana.

Prvi talas najavljenih imena čine globalne legende među kojima su APOLLONIA, LOCO DICE, CHRISTIAN LÖFFLER, MOVE D, ENZO SIRAGUSA, DJEBALI, FRANCESCO DEL GARDA, TRAUMER, DAN ANDREI, PAWSA. Pratiće ih neki od najvećih međunarodnih i regionalnih performera, kao što su CINTHIE, HERODOT, JANERET, KIASMOS (JANUS RASMUSSEN), MARKO NASTIC, MS. MADA, OSHANA, PANTHERA KRAUSE, ROUSTAM, SWEELY, YOUANDME, CHRISTIAN AB, QUEST, FRANZISKA BERNS, O.BEE, TOMAS STATION, HAMEED i ZYA. Lokalnu scenu predstavljaće međunarodno priznati ALBAN HI-DINI, RRRRON i SECRET 47. Svi oni će povesti publiku na nezaboravno 24-časovno muzičko putovanje od soulful house-a i stripped brejkova do atmosferičnog i električnog tehna.

Prvi su francuski super-trio APOLLONIA sa svojim spektakularnim back-to-back-to-back setom, a zatim sledi haus i tehno DJ super zvezda sa hip-hop korenima, LOCO DICE. CHRISTIAN LÖFFLER će doneti svoj uglađeni i fascinantni zvuk, zajedno sa legendarnim eklektičnim tehno producentom MOVE D. Osnivač popularne Fuse London etikete ENZO SIRAGUSA će nas prodrmati svojim groovy zvukom, DJEBALI će servirati svoj rolling groove, dok će FRANCESCO DEL GARDA doneti savršenu mešavinu fanka, tehna i groovy hausa. Sledeća na listi je francuska superzvezda TRAUMER sa svojim zaraznim fanki ritmovima, a tu su i moćni rumunski [a:rpi:ar] umetnik, DAN ANDREI, kao i PAWSA sa svojim inventivnim tech house zvukom uz primese old school vajba. Epizode ​​će dočekati međunarodno priznatog umetnika MARKA NASTIĆA iz Beograda, CINHTIE iz Berlina, JANUS RASMUSSEN-a (KIASMOS) islandskog producenta atmospheric zvuka, zatim francusku zvezdu i rezidenta Yoyaku etikete JANERET-a, zajedno sa jednim od najkreativnijih i najeklektičnijih francuskih producenata nove generacije SWEELY-em.

Ove godine, EPIZODE će biti lociran u Šengđinu u severozapadnoj Albaniji, ispunjenom blaženim pejzažima, bujnim borovim šumama i toplim smaragdnim morem. Njegova zadivljujuća priroda, mediteranska kultura, neuporedivo lokalno gostoprimstvo i ukusni lokalni delikatesi učiniće ovo putovanje vrhunskim odmorom za kraj leta.

Prvo izdanje Epizode ​​Albania 2021. godine ugostilo je publiku iz više od 49 zemalja i više od 50 međunarodnih i regionalnih DJ legendi kao što su SOLOMUN, MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, LEE BURRIDGE, ADRIATIQUE, DUBFIRE, BINH, MARGARET DYGAS, PETRE INSPIRESCU, PRASLEA, NASTIA, ANFISA LETYAGO, i mnogi drugi.

Rođen 2016. godine na vijetnamskom ostrvu Phu Quoc, Epizode ​​je, za samo pet godina, ostavio impresivan pečat na svetskom nivou, postavši nezaobilazno novogodišnje putovanje za ljubitelje muzike i umetnosti, svetske avanturiste i profesionalce iz muzičke industrije. Prethodna EPIZODE izdanja postavila su standard dovodeći neke od najcenjenijih umetnika na svetskoj sceni, kao i internacionalno poznatih klupskih brendova.

Specijalna cena ulaznica za Balkanske zemlje trenutno je €65. Multi Pass ulaznice nalaze se u prodaji po početnoj ceni za internacionalne goste od €109, dok su Group Multi Pass ulaznice €259. Dostupne su online preko Epizode sajta: www.epizode.eu

Više informacija na sledećim linkovima:

Epizode Albania Website (www.epizode.eu)

Epizode Instagram (@epizode.albania)

Epizode Instagram (@epizode_official)

Epizode Facebook (@epizode.albania)

Epizode Facebook (@epizode.official)

LINEUP (Alphabetical order)

Apollonia

Alban Hi-Dini

Christian AB

Christian Löffler

Cinthie

Dan Andrei

Djebali

Enzo Siragusa

Francesco Del Garda

Franziska Berns

Hameed

Herodot

Janeret

Kiasmos (Janus Rasmussen)

Avatar photo

Autor: Igor