Let’s Mix It te vodi na Amesterdam Dance Event!

 Let’s Mix It te vodi na Amesterdam Dance Event!

Konkurs za neafirmisane muzičke talente elektronske muzičke scene je počeo i traje do 30. maja.

Nakon nekoliko uspešnih projekta, kada je lokalna scena otkrila mnoge nove izvođače, Let’s Mix It tim sprema treće izdanje Let’s Mix It takmičenja, sa ciljem da mlade nade elektronske muzičke industrije nastave da se razvijaju uz kvalitetnu podršku stručnog tima i programske šeme u okviru LMI Akademije. 

Pobednik ovogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja osvaja prestižnu nagradu, odlaskom na najveću svetsku konferenciju elektronske muzike Amsterdam Dance Event. 

Polufinalisti će imati tu čast da nastupaju na festivalu Let s Mix It, koji će se održati 24. i 25. juna u Barutani. Na samom festivalu imaćete priliku da čujete, renomirana imena elektronske muzičke scene, evropsku techno legendu , DJ-a i producenta FUNK D’VOID (Soma/ Outpost UK), novo lice njujorške techno industrije, DJ i producent Desna (Frequency Music), poznatija po jedinstvenom techno zvuku,  inspirisan širokim spektrom elektronske produkcije.

Ove godine zainteresovani se mogu prijaviti sa svojim DJ ili Live setom, isključivo u video formatu do 30. maja, putem formulara na našem sajtu.

Uslovi za prijavu

Potrebno je da na svom YouTube kanalu, u video formatu, postavite miks u trajanju od 30 minuta, na kojem se vizuelno vide tehničke sposobnosti miksanja, takođe, da ostavite link ka audio formatu u opisu videa. 

Naziv miksa mora da sadrži ime izvođača uz ispis Let’s mix it takmičenje, uz korišćenje hashtag #LetsmixitTakmicenje

Osim spremljenog miksa, potrebno je popuniti formular koji se nalazi na linku

Najbolji kandidati, sa najviše glasova publike i stručnog žirija, ulaze u polufinale takmičenja, nakon čega se dalje, nastupom uživo, bore za ulazak u finale i pobedu. Prilikom glasanja, ocenjuje se kompletna prezentacija svakog od izvođača (muzika, fotografije, biografija, video formati, sposobnosti miksanja) 

Pobednici takmičenja imaće priliku da nastupe rame uz rame sa svetskim zvezdama DJ scene i brojnim lokalnim izvođačima, u okviru događaja koje organizuju jedni od vodećih promotera domaće elektronske scene, a to uključuje beogradske, regionalne festivale i klubove, kao i mnogo drugih događaja koji se dešavaju u našoj prestonici. 

Pobednike ulaskom u lokalnu elektronsku industriju, osim nastupa, očekuju i mnogobrojne aktivnosti: DJ Akademija, produkcija (Ableton Live), DJ kurs, Analog DJ (miksanje na gramofonima).
Više o LMI Akademiji možete pogledati na LMI Academy

Uz naš tim vaša kreativnost i talenat može samo da raste! 

Avatar photo

Autor: Igor