Etiketa dua Modeselektor se vraća posle 24 godine

Duo je otkrio planove od ponovnom lansiranju Seilscheibenpfeiler Schallplatten Berlin, lejbla koji je Sebastian Szary, član dua Modeselektor osnovao još 1994. godine i koji je do sada stajao u senci.

Szary i njegov kolega Gernot Bronsert iz dua Modeselektor će lejbl koristiti kako bi istakli miks stilova oba umetnika i novih talenata. Prvi potez ovog lejbla će zapravo biti re-izdanje jednog retkog “untitled12-inch izdanja koje se na njemu našlo, a koje je potpisao Szary kao Fundamental Knowledge (njegov tadašnji alijas) i njegov prijatelj Dr. Rhythm. Četrdeset kopija ovog izdanja koje nađeno u Szary-evom podrumu je sada dostupno, kao i njegovo digitalno izdanje.

Nakon prvog izdanja lejbl će se fokusirati na novu muziku, dok će se izdanja ograničiti na 300 vinil kopija, a takođe će biti dostupna i u digitalnom formatu. Prvo pravo izdanje “Jam With Deaf Cats” EP će biti dostupan već sledećeg petka i potpisuje ga italijanska tehno legenda Lory D, na kom će se naći i edit koji je uradio Marcel Dettmann. Lory D i Mohem su se takođe našli na Modeselektor-ovoj Modeselektion Vol.04 kompilaciji.

Fundamental Knowledge & Dr. Rhythm – Untitled

A1 Fundamental Knowledge – Untitled
A2 Fundamental Knowledge – Untitled
B1 Dr. Rhythm – Untitled
B2 Dr. Rhythm – Untitled

Lory D – Jam With Deaf Cats

A1 Acid-Cls2
A2 Torm 3-33
B1 Sbinson (Marcel Dettmann Edit)
B2 Elk-50

Izvor: Resident Advisor

Avatar photo

Autor: Igor