Etiketa dua Modeselektor se vraća posle 24 godine

Etiketa dua Modeselektor se vraća posle 24 godine

Duo je otkrio planove od ponovnom lansiranju Seilscheibenpfeiler Schallplatten Berlin, lejbla koji je Sebastian Szary, član dua Modeselektor osnovao još 1994. godine i koji je do sada stajao u senci.

Szary i njegov kolega Gernot Bronsert iz dua Modeselektor će lejbl koristiti kako bi istakli miks stilova oba umetnika i novih talenata. Prvi potez ovog lejbla će zapravo biti re-izdanje jednog retkog “untitled12-inch izdanja koje se na njemu našlo, a koje je potpisao Szary kao Fundamental Knowledge (njegov tadašnji alijas) i njegov prijatelj Dr. Rhythm. Četrdeset kopija ovog izdanja koje nađeno u Szary-evom podrumu je sada dostupno, kao i njegovo digitalno izdanje.

Nakon prvog izdanja lejbl će se fokusirati na novu muziku, dok će se izdanja ograničiti na 300 vinil kopija, a takođe će biti dostupna i u digitalnom formatu. Prvo pravo izdanje “Jam With Deaf Cats” EP će biti dostupan već sledećeg petka i potpisuje ga italijanska tehno legenda Lory D, na kom će se naći i edit koji je uradio Marcel Dettmann. Lory D i Mohem su se takođe našli na Modeselektor-ovoj Modeselektion Vol.04 kompilaciji.

Fundamental Knowledge & Dr. Rhythm – Untitled

A1 Fundamental Knowledge – Untitled
A2 Fundamental Knowledge – Untitled
B1 Dr. Rhythm – Untitled
B2 Dr. Rhythm – Untitled

Lory D – Jam With Deaf Cats

A1 Acid-Cls2
A2 Torm 3-33
B1 Sbinson (Marcel Dettmann Edit)
B2 Elk-50

Izvor: Resident Advisor

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.