Simone Tavazzi i Concrete DJz u KPTM-u

 

U subotu 30. juna u klubu KPTM premijerno ćete imati priliku da čujete italijanskog producenta i DJ-a Simone Tavazzi-ja i naš duo Luku i Bojana.

Simone je rođen 1983. godine u Milanu, dok je ljubav prema tehno muzici počeo da pokazuje već u svojoj 14. godini.  1999. godine počeo ja da ide na žurke i tako otkrio pravu magiju ove muzike koja ga je kasnije navela na to da kupi svoju prvu drum mašinu i sam počne da se bavi produkcijom tehno muzike.

Prepoznatljiv po svojoj jakoj i mračnoj produkciji, Simone je ostavio svoj trag na etiketama: PercTraxx, Sleaze, Phobiq, Driving Forces. Planet Rhythm, MB Electronics, dok su njegove trake remiksovane od strane najpoznatijih imena današnjice kao što su Perc, Alessio Mereu, Gary Back, Markantonio, Joseph Capriati, Uto Karem, Dandi & Ugo, Butane, Sasha Carassi i drugi.


Luka i Bojan, članovi notornog Concrete Djz kolektiva, odgovorni su za organizovanje velikog broja žurki koje pamtite, radili su sa najvećim imenima techno scene, a zajedno broje preko 20 vinil izdanja. Zurka je pod otvorenim, tako da eto idealne prilike da se upoznate sa njegovim zvukom pod otvorenim nebom, vidimo se u KPTM
u !

IGI_4714

 

 

Avatar photo

Autor: Igor