EWOX & TAMARINSKY, LEA DOBRIČIĆ I MIRKO LAZAREVIĆ DONOSE PARTY VIKEND ZA PAMĆENJE!

 

Dolazeći vikend u beogradskom klubu Dot biće još jedan party vikend za pamćenje! U petak, 19. decembra, za DJ pultom biće šarmantna Lea Dobričić i njen kolega Mirko Lazarević – dok je u subotu, 20. decembra, na programu najljubavniji DJ duo koji čine Ewox i Tamarinsky.

Petak, 19. decembar, u Dotu donosi eksploziju kvalitetnog zvuka uz setove dvoje “prekaljenih” beogradskih DJ-eva! U pitanju su Lea Dobričić i Mirko Lazarević, koji žurku zakazuju za 23h. Ufur je besplatan do ponoći.

 

 

U subotu, 20. decembra, moto će biti „Samo Ljubav“ uz Back2Back DJ duo Ewox & Tamarinsky! U njihovim DJ setovima dominira žilav, underground zvuk: fuzija techno, house, deep house, nu disco i elektronske indie muzike. Jednom rečju – puštaju samo ljubav! Ulaz je slobodan do ponoći.


Klub DOT je novo gradsko mesto za one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce. U samom centru grada, na adresi Francuska 6, DOT svakog četvrtka, petka i subote donosi klabing za pamćenje. Pratite „Dot“ na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.

Avatar photo

Autor: Igor