EXIT, Capriati i Beyer večerašnji strim posvećuju Italiji!

 EXIT, Capriati i Beyer večerašnji strim posvećuju Italiji!

Kako bi mnogima ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja protekao što lakše, EXIT festival ovih dana intenzivirao je svoje onlajn aktivnosti i lansirao specijalni EXIT TV program. 

Večerašnji program posvećen je zemlji koja je najpogođenija – Italiji, a u pitanju je back to back set iz 2015. godine koji čine dva maestralna di-džeja Adam Beyeri Joseph Capriati! 

Specijalni EXIT TV program emituje se svake večeri simbolično u 20:20, a podrazumeva do sada neobjavljene festivalske nastupe, kao i vodeće domaće disk džokeje koji nastupaju u direktnom prenosu iz svog doma!

Nakon što je premijerno prikazan nastup Satorija, te regionalnih tehno asova Mladena Tomića i Siniše Tamamovića, kao i nastup od kuće jednog od najtiražnijih producenata iz regiona, Andrew Mellera, sve festivalske fanove u narednim danima očekuje još mnogo spektakularnih prenosa.

Biće emitovana čak dva HomeStreama u kojima učestvuju Ilija Djoković i Miloš Vujović, te nastup Richie Hawtina na Dance Areni sada već davne 2007. godine, ali i brojni drugi koji će biti objavljivani u narednom periodu.

Avatar photo

Autor: Igor