TOMORROWLAND UPITAN, BELGIJA ĆE OTKAZATI SVE LETNJE FESTIVALE?

 TOMORROWLAND UPITAN, BELGIJA ĆE OTKAZATI SVE LETNJE FESTIVALE?

Ministar unutrašnjih poslova Belgije upozorio kako su male šanse da se situacija smiri čak i na leto.

Iako se kroz gomilu teških i loših vesti o pandemiji koronavirusa u kojoj upravo živimo tu i tamo probije neka optimistična informacija kako bi letnje vreline mogle virus barem usporiti ili ga na neko vreme zaustaviti, ako već ne i uništiti, to su zasad ipak tek puste želje bez naučnog utemeljenja.

Na nedavnoj sednici belgijskog veća za borbu protiv korone ministar unutaršnjih poslova te zemlje Pieter De Crem izjavio je kako se vrhunac pandemije očekuje oko Uskrsa te da će se vreme postizanja kontrole produžiti sve do barem kraja maja. Tome je dodao i duboko uverenje kako je vrlo verovatno kako će mnogi letnji muzički festivali i masovni eventi morati biti otkazani.

Naravno, među njima bi se onda svakako našao i slavni Tomorrowland, jedno od najvećih okupljanja u Belgiji uopšte. Nakon već otkazanog zimskog izdanja ovog velikog festivala, koronavirus je sada došao i po letnji. Sami organizatori su neki dan objavili post u kojem izražavaju svoju nesigurnost oko budućnosti te postiču sve fanove da slede propisane mere kako se ne bi zarazili.

Avatar photo

Autor: Igor