DELIMO KARTE: EXIT Dance Arena predstavlja Stereotip

 

Marijan Felver, Dav i Petar Dundov otkrili su svoje najdraže uspomene na Beograd. Pre nego što u nedelju naprave još jednu.

Ove nedelje, 17. maja, Beograd će ugostiti trojicu gostiju iz susedne Hrvatske. Marijan Felver, PetarDundov i Dav stižu da, rame uz rame sa Dixonom, Kristijanom Molnarom i Schwabeom, nastupe na prvom izdanju Stereotip žurke u našoj prestonici. Karte za ovaj plesni događaj vas čekaju putem servisa Eventim po promo ceni od 1.200 RSD, dok će na dan žurke na ulazu u SKC biti 1.500 RSD.

Trojica iskusnih DJ-eva otkrivaju koji su njihovi Top 3 momenti zbog kojih se u Beograd rado vraćaju. I uveliko se spremaju da u nedelju, od 17:00 u Studentskom kulturnom centru, stvore još jednu uspomenu zvanu Stereotip SKC. Marijan Felver kaže da mu je teško da izdvoji samo 3 momenta zbog kojih voli Beograd, ali je, uvek rečit DJ, pokušao da bude što sažetiji: “Kada sam kod svoje prve posjete Beogradu otkrio intenzivnu povezanost sa gradom kroz histerični šarm u zraku grada, kojem se jednostavno teško oduprijeti,” rekao je dodavši da su mu u lepom sećanju i kiosci na kojima je degustirao gurmanske pljeskavice. Još jedan od momenata u kojima je shvatio da voli Beograd desio se nedavno, kada je po prvi put video grad iz vazduha, tačnije konturu Novog Beograda.

DELIMO KARTE:

Uslov da postanete srećni dobitnik karata za Stereotip je, kao i u našim pređašnjim podelama, da sherujete ovaj članak na vašim profilima (mora biti public post da bismo bili u mogućnosti da vidimo) tagujete @StereotipSKC i javite nam se u inbox naše fb stranice (Ime, prezime, Stereotip). Kao i do sada uvek prvo gledamo da ispoštujemo ljude koji su se više puta javljali a nisu do sada dobijali karte da bismo ispoštovali sve. SREĆNO!!! 🙂

 

 

Photo by: Maiko Sakura

 

Avatar photo

Autor: Igor