Exit dobitnik nagrade „Top Serbian Brands“

 

Na osnovu glasova građana Srbije, Exit festival je dobitnik prestižnog priznanja „Top Serbian Brands“ za 2014. godinu, koje se tradicionalno dodeljuje u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i agencijom za strana ulaganja SIEPA. Dobitnici se svake godine utvrđuju na osnovu nezavisnog istraživanja tržišta u kojoj su glavni kriterijumi poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost i poslovni rezultati. Exit je dobitnik nagrade u kategoriji festivala, a lista pobednika obuhvata kompanije i ličnosti kao što su Novak Đoković, Air Serbia, Carlsberg Srbija i NIS.

 

 

Posle dve uzastopne međunarodne nagrade za najbolje evropske festivale, uz Februarsku nagradu Novog Sada, ulazak u selekciju najvećih brendova u Srbiji, novo je priznanje za Exit Avanturu koja obuhvata dva festivala u dve države. Prošle godine, Exit i Sea Dance festival imali su 260.000 posetilaca iz više od 50 zemalja sveta, a ove godine, zahvaljujući novim partnerstvima u Evropi, očekuje se porast inostranih gostiju. Prema proračunima USAID-a i nadležnih državnih institucija, Exit kroz turizam doprinosi sa 15 miliona evra godišnje domaćoj ekonomiji, a kako potvrđuje i CNN, godišnja vrednost međunarodne promocije Srbije preko Exit-a procenjena je na oko 90 miliona dolara.

Ovog leta Exit Avantura počinje u Novom Sadu 9. jula i trajaće deset dana, sve do završnog dana na budvanskoj plaži Jaz 18. jula! Exit festival slavi svoj 15. rođendan na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Sea Dance „brani“ aktuelnu titulu najboljeg evropskog festivala u kategoriji do 40.000 posetilaca dnevno. Svoje nastupe već su potvrdili Motorhead, Hardwell, Rudimental, Adam Beyer, Sigma, Eagles of Death Metal, Chris Liebing, Wilkinson, Octave One i drugi, a narednom periodu, ranije nego ikad pre, biće redovno objavljivani izrazito aktuelni i od strane publike veoma traženi izvođači za preko 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

Ulaznice se prodaju po cenama od 5990 za Exit festival, te 3990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture od Petrovaradina do Jaza, može se nabaviti za samo 6990 dinara putem sajta www.exitfest.org. Za sve koji žele da pored ulaznica na vreme osiguraju prevoz i smeštaj na oba festivala, paketi se mogu pronaći na sajtu www.exittrip.org, turističke agencije Exit-a.

Avatar photo

Autor: Igor