Tehno legenda Marco Bailey stiže u Novi Sad

 
Techno spektakl u Novom Sadu! Legendarni Marco Bailey, rame uz rame, sa novosadskim super-talentom Lagom uz podršku nekih od najboljih izvođača domaće techno scene 18. aprila u SKCNS Fabrici!

MARCO BAILEY:


Strastven. Odlučan. Tvrdoglav, nepopravljivo. Pun dečačke energije i poznat po tome što konstantno pomera granice umetničkog i muzičkog dostignuća. Posle više od 25 godina rada i dalje dominira svetskom techno scenom!

Carl Cox: “Marcov entuzijazam dok stvara je neverovatan. I nakon toliko godina rada, on je bolji nego ikad!”

 
John Digweed: “Mnogo priča sam čuo o njegovom legendarnom radu, a onda sam ga napokon upoznao i shvatio da je on jedna neverovatna osoba!”

Umek: “Uvek je lepo sresti se sa njime i provesti neko vreme u njegovom društvu, on je jedna istinski iskrena i dobra osoba, a pored toga fenomenalan DJ i još bolji producent!”

LAG:


Nepoznat u očima domaće javnosti, a priznat producent i DJ u evropskim okvirima – Lag je dokaz da mlad čovek može da, živeći i radeći u svom rodnom gradu, Novom Sadu, ispuni san i ostvari karijeru van granica svog grada, države, regiona. Lagov specijalan nastup biće kruna skorašnjih izdanja na inostranim izdavačkim kućama, a koja su doživela i pojavljivanje na ploči.

LINE UP:

Marco Bailey
Lag – Special Apperience

+ more to come!

ULAZNICE:

Početak prodaje ulaznica: Ponedeljak, 9. februar u 12h u GIGS TIX prodajnoj mreži i online na www.gigstix.com.

Promo cena: 590 din (ograničena količina)
Pretprodajna cena: 790 din (ograničena količina)
Redovna cena: 1190 din (ograničena količina)

Vidimo se 18. aprila u Fabrici! ❤

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

 

 
Avatar photo

Autor: Igor