Exit Festival u pregovorima sa čuvenom ID&T kompanijom

Dens arena i druge bine Egzita dobiće potpuno drugačiji izgled uz impozantnu scenografiju karakterističnu za najveće evropske muzičke fešte poput Tomorrowland, Sensation i Misteryland.
Naime, kako „Blic“ saznaje najveći muzički festival na Balkanu je u pregovorima sa kompanijom ID&T čuvenoj po organizaciji jedinstvenih dens događaja.

Tomorowland, najveći projekat ove holandske kompanije, najposećeniji je festival u Belgiji na kom je ove godine, za tri dana trajanja bilo oko 180.000 ljudi. Uz izvođače poput Dejvida Gete, Aviija, Tijesta, glavni adut njihove glavne bine je spektakularna, gotovo bajkovita scenografija. Ukoliko dođe do saradnje Egzita i Tomorrowland, nešto slično bi moglo da se očekuje i na Petrovaradinu.

Iako iz Egzit festivala nismo dobili komentar ovim povodom, „Blic“ nezvanično saznaje da su razgovori u toku i da ozvaničenje saradnje može da se očekuje u narednih nekoliko meseci.

Inače, upravo su Egzit i Tomorrowland jedina su dva evropska festivala koja su se našla u top 10 od strane obe najznačajnije evropske festivalske nagrade – EU Festival Awards i UK Festival Awards.

Avatar photo

Autor: Igor