Na Umeka po staroj ceni samo do srede!

Poslednji kontigent ulaznica po ceni od 2.700 dinara za novogodišnji nastup di džej Umeka biće u prodaji još samo dva dana. Od srede, 25.12. regularne ulaznice biće u prodaji po novoj ceni od 3.300 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Bilet servisu, Domu Omladine, TC Ušće i na biletarnici Kombank Arene.
 
Nastup slovenačkog producenta Umeka biće pravi spektakl u novogodišnjoj noći, jer će ga dočekati oko 5000 posetilaca iz Srbije i regiona na ekskluzivnom „Heineken Lucky Records“ događaju, u Geneks Impulse Hallu, na Novom Beogradu. Umek se vraća u Beograd posle sedam godina pauze i najavljuje nezaboravan provod: Totalno sam oduševljen što ponovo dolazim posle toliko godina pauze, daću sve od sebe da svi na podijumu đuskaju celu noć. Malo je reći da očekujem pravu ludnicu!“

Najava nastupa najveće muzičke zvezde koju će Beograd ugostiti u najluđoj noći naišla je na veliku podršku i oduševljenje na društvenim mrežama. Komentarisanje i deljenje Umekove muzike traje već više od tri meseca i uključuje mlade iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i ostatka regiona, koji spremaju organizovane dolaske u Beograd. Organizatori su dobili molbe za rezervaciju ulaznica i iz mnogih drugih zemalja, čak i dalekog Japana, gde Umek ima veliku bazu poštovalaca.

Zbog sedam godina odsustva iz Beograda i reputacije koja ga prati, Umek će sigurno biti najveća ali ne i jedina zvezda događaja, na kome će uz njega nastupiti i vrhunski regionalni i domaći di džejevi. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati slovenački DJ i Umekov veliki prijatelj Veztax, hrvatski DJ Edy C i domaće snage Speedy, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić i Kobaya.
Avatar photo

Autor: Igor