EXIT LABEL predstavlja Ruth Kolevu i Conquering Lion

Otkriće jednog od najznačajnijih muzičkih producenata danas, Mark Ronsona, dvadesettrogodišnja bugarska umetnica Ruth Koleva, postala je prepoznatljiva sila bugarske muzičke scene, sa ozbiljnom pretenzijom da ubrzo osvoji i internacionalno tržište. Svilenkasti, ekspresivni vokal, autorski tekstovi i intimna atmosfera njenih pesama, učinili su Kolevu prepoznatljivom u moru novih izvođača današnjice. Njena autentična i moderna interpretacija soul uticaja izvođača kao što su Erykah Badu dovela je do ogromnog uspeha debi albuma iz 2011. Within Whispers , ali i novog albuma Ruth iz oktobra ove godine. U saradnji sa CEETEP (Central and East European Talent Exchange Program) EXIT Label je dovodi do vaših zvučnika. Na sajtu www.exitmusic.rs preuzmite Future Sweet EP sa šest numera nežnih ritmova koji će vas uljuljkati u prazničnu udobnost. 

Ukoliko ste raspoloženi za nešto razigranije ritmove, predstavljamo vam novi album makedonskog sastava Conquering Lion, Revelation. Treći po redu studijski album ovog benda, izdat u novembru ove godine, sadrži devet pesama koje predstavljaju svojevrsan manifest protiv sistema, ali i svih nuspojava i pohlepe modernog društva. Na albumu je ostvarena saradnja sa jamajčanskim muzičarem Minott Donaldom, ali i umetnicom iz Srbije, Darkom Rajić, dok je pomak od roots ka modernom reggae zvuku osetan. Originalno izdat pod etiketom makedonske Password produkcije, album Revelations od danas je dostupan i na EXIT etiketi.

EXIT Label je online etiketa, nastala kao odgovor na novi način distribucije muzike, kao i iz potrebe za podrškom i što boljom promocijom kvalitetnih izvođača sa ovih prostora. Tokom pet godina postojanja, na EXIT etiketi objavljeno je preko 50 izdanja koja su dostupna za besplatno preuzimanje na www.exitmusic.rs , dok je broj ukupnih preuzimanja muzičkih izdanja sa ovog sajta premašio milion.

 

ULAZNICE ZA EXIT: Najbolji novogodišnji poklon, jedna karta = dva festivala

Promo cena 1: 4.990 din rasprodato

Promo cena 2: 5.490 din rasprodato

NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI POKLON: 5.990 dinara + SEA DANCE Festival gratis

Redovna cena EXIT: 11.990 din

Redovna cena SEA DANCE: 4590 din

 

EXIT AVANTURA PRODAJNO MESTO U UŠĆU

Od 26. do 31. decembra kod Istočnog ulaza u Ušće Shopping Centru u Beogradu biće postavljeno prodajno mesto EXIT festivala. Na licu mesta, tokom radnog vremena Ušća 10-22h, moći ćete da kupite najbolji novogodišnji poklon – ulaznicu za EXIT po promo ceni od 5990 din uz koju, samo u toku novogodišnje promotivne akcije, dobijate i besplatnu kartu za SEA DANCE festival na Jazu.

Avatar photo

Autor: Igor