Najave za Svemirsku kafanu

ČETVRTAK 26.12. 23H

Smooth & Special
 
Prirodne mešane arome lokalnih i stranih začina u smooth & special  kombinaciji rezervisanoj za četvrtak 26.12. u Svemirskoj kafanici.
 
Nennat Omen
Loco Baby 
Tkno
Andrew Meller 
 
 
Ulaz:free
 
 
PETAK 27.12. 23H
Underground Sound of Belgrade
 
Andergraund petak sa USB-om!
 
 
Filip Nikolaević (Biolab, Magnetik)
 
MarkPanic (ReStart, WF)
 
Mića b2b Marko Ilić (Mars Flowers, Notch Komplex)
 
 
Ulaz:free do ponoći, posle 200din
 
 
 
SUBOTA 28.12. 23H
10 godina KONKRITA
 
Edit:Tehno & Svemirska Kafana sa zadovoljstvom predstavljaju događaj: 10 Godina Konkrita
 
Proslava desetog rođendana organizacije Concrete Djz koja je zvanično formirana 2003. godine održaće se 28. Decembra 2013. a uz slavljenike, na lajnapu će se naći i prjatelji, kolege Kristina Lalić, Aleksandar Ivković, Sale L, Mudrost, Ćuk aka Ćusa. Za potpuni doživljaj obezbeđen je i afterhour na kome će pojedinačne setove svirati Bojan Vukmirović, Luka Concrete i Mita Concrete.
 
Od formiranja 2003. godine Konkrit je postao sinonim za tvrd Tehno zvuk i dobar provod. Pored mnogobrojnih organizovanih događaja koji su se desili u kultnim klubovima Barutana, Industria, Kolos, Akademija, Dom Omladine, i mnogobrojnim drugim lokacijama u Beogradu i Srbiji, ekipa Konkrita omogućila je klupskoj populaciji da čuje i puno stranih imena na svojim događajima. Pored partija u Srbiji, otišli su i van granica zemlje svojim nastupima u Brazilu, Engleskoj, Italiji, Bugarskoj,Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni. Nije izostao ni rad u studiju tokom proteklih 10 godina, tako da je iza njih i preko 20 pojavljivanja kao i 4 EP izdanja na vinilu. Da je njihova posvećenost Tehno zvuku neiscrpna govori i činjenica da danas vode izdavačku kuću Armatura Records kao i Radio Podkast Beton te su inicijatori i organizatori Edit:Tehno serijala žurki koji funkcionise od 2009. godine.
 
Pozivamo vas da uveličate slavlje svojim prisustvom i obeležite deceniju rada ratnika Tehno podzemlja.
 
-Lineup
 
ĆUK aka ĆUSA
SALE L 
KRISTINA LALIĆ
ALEKSANDAR IVKOVIĆ
CONCRETE DJZ 
 
+Afterhour
 
MUDROST
LUKA CONCRETE
BOJAN VUKMIROVIĆ
_____________________________________________________
 
 
| START 2300h | Savski Kej BB |
 
| Ulaz: do ponoći 200din+free rođendanski koktel i rakija shotovi; 
  posle ponoći 400din; after 200din |

 

DOČEK NOVE GODINE I AFTER 31.12. + REPRIZA I AFTER 1.1.
 
SuperNova 2014.
 
Dragi naši Svemirci, naše zvezdice penjačice!!! Najsvečanije vas pozivamo na doček i proslavu 2014. pangalaktičke svetlosne Nove godine!!
 
Pridružite nam se na dvodnevnom proputovanju kroz čitav Univerzum, a i dalje od toga! Posetićemo mnoštvo raznovrsnih i iznenađujućih destinacija, a vodič će nam biti robot Miki*bot, odlikovani majstor i specijalista za žurke u Svemiru! On će voziti našu međugalaktičku letelicu, on je taj koji zna sve prave ljude i bića i put do svih onih zabačenih kutaka svemira u kojima je najbolji provod! 
 
Ukrcavanje počinje 31.12. 2013. u 21:00 po zemaljskom vremenu. 
 
Prolazeći kroz stratosferu prvo ćemo pristati na stanicu Grab Your Beat da natankamo raketnog goriva, trebaće nam! 
Grab Your Beat
 
Nastavljamo dalje prema planetoidu 031Republic, gde će nam Luka i Radoja podmazati šrafove, olabaviti ventile i dati rezervne delove za dalje putovanje. 
Luka Vuković & Ivan Radojević /031 Republic
 
Battric & MIVU će nas dočekati na satelitu Public Pee, sa fotonskim prskalicama i ispunjenjem svih najluđih želja.
Battric & MIVU /Public Pee
 
Sa PP satelita katapultiramo se direktno na zvezdu Berlineru, gde nas čeka Dejvid Gtronic, iskustvo koje se jedino može porediti sa simultanom erupcijom SVIH vulkana Oriona.
David Gtronic / Serkal, Moan, The Art of Dark
 
Sledi planeta Janus, gde će nas Janus lično dezintegrisati u najsitnije delove koji će đuskati , skakati i slaviti svi ponaosob.
Predrag Janus 
 
Dalje idemo na degustaciju u močvarne predele paganske planete Vid gde se krčka kamen mudrosti u magičnom napitku, za regeneraciju i prosvetljenje čitave ljudske rase.
Vid Marjanović /Mirabilis
 
Mirko Lazarius će nas voditi kroz sazvežđe Škorpiona putem potpunog pročišćenja zaključno sa novim rođenjem, pripremiće nas za veliki prasak od sledećeg dana.
Mirko Lazarević
 
 
1.1.2014. 
 
Posle kraće pauze i izležavanja u Kraljevstvu oblaka, putovanje se nastavlja u 21:00, i dalje po zemaljskom vremenu, iako smo Zemlju davno ostavili za sobom. 
 
Naša sledeća destinacija je Šećerna planeta, na kojoj će nam Suharev natočiti gorivo od krofnica i bombonica.
Petar Suharev
 
Dalje posećujemo Panonius svet, prostranu ravnicu koja levitira bez kraja i početka, na tajnoj lokaciji koju zna samo Miki*bot. Tamo će nam Živanov i Jovanović b2b stručno izjednačiti po zvučnosti neke jako opasne trake.
Milan Živanov/ un:usual
Miloš Jovanović /Public Pee
 
 
Ekstatično ćemo sleteti u krilo Santa Klausa da uživamo u zvucima koji dopiru iz njegove brade. Totalna rejvčina. Iz rejv brade…. rejverskog Santice Klausa. 
Klaus /Public Pee
 
Sledi tura po opšte poznatom Tehno Univerzitetu na zvezdi ¡ToBre‼ gde će Boža-Božić bata-našmuzičkitata, držati predavanje iz Digitalizacije i fraktalizacije audio i kosmičkog signala, na temu “Kako mozak i telo reaguju na najbolji gruv”. Sa primerima.
Boža Podunavac
 
Putovanje ne prestaje nego se vrtoglavo nastavlja na prirodnom satelitu planete 657410, Ać.ić! Ovaj mesec poznat je po tome što se na njemu zvuk materijalizuje i vizualizuje, moći ćemo dobro da ga opipamo, a i on nas bogami!
Vladimir Aćić
 
Dalje će nas na svojoj matičnoj planeti ugostiti kraljica Rokačica, Sophie. Za one koji nisu upoznati, Rokačice su vanzemaljski narod koji mnogo voli da roka, a Sophie je njihova kraljica vladarka, pa vi vidite!!
Sophie /TSOI
 
Posle svih ovih kidalica, definitivno pod utiscima stićićemo na poslednju, ali i krajnje neophodnu svemirsku stanicu 4Ruže. Tamo će biti Mancha i MarkPanic, sveprožimajući principi svetla i mraka, tu su da nas izbalansiraju i vode po tankoj liniji savršenstva između jin-a i jang-a. 
Mancha /Re-Start
MarkPanic /Re-Start
 
 
Sa krajem putovanja, sve će se vratiti na svoje mesto – za nama se prošlost urušava, ciklus se završava, otvaraju se novi portali sa bezbroj novih početaka na Zemlji,  za Novu 2014. onakvu kakvom je svako od nas za sebe želi. 
 
Karte za Supernova putovanje možete kupiti u Svemirskoj Kafani, četvrtkom, petkom i subotom od 22:00-10:00 (po zemaljskom vremenu). 
Prvih nedelju dana od 1.12 do 8.12. u prodaji će biti samo kompleti karata za doček i reprizu, po promotivnoj ceni od 1700din. 
 
Informacije, rezervacije i prodaja na br. telefona: 064/2309-466
                                                                     060/6662-336
 
Avatar photo

Autor: Igor