EXIT ONCE AGAIN AMONG THE BEST!

Nakon nedavnog izbora u deset najboljih festivala van Velike Britanije u okviru UK Festival Awards iz novembra ove godine, EXIT je dobio priznanje i od strane najznačajnije evropske festivalske nagrade, European Festival Awards!

Tako je EXIT je ponovo svrstan u društvo deset najboljih i to u najvažnijoj kategoriji najvećih evropskih festivala (major festivals) među kojima su i belgijski Tomorrowland, mađarski Sziget, Woodstock iz Poljske i drugi.

Zanimljivo je i da deset najboljih velikih festivala dolaze iz samo pet evropskih zemalja – Belgije, Nemačke, Mađarske, Poljske i Srbije.

Takođe, među deset najboljih hedlajnera godine nalaze i dva izvođača koja su nastupila na prošlom EXIT Festivalu,Atoms For Peace i Nick Cave & Bad Seeds, dok se među hitovima godina našla pesma „Get Lucky“, koju je za Daft Punk komponovao Nile Rodgers, koji je takođe nastupio ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Listu svih finalista možete videti na zvaničnom sajtu Evropskih festivalskih nagrada.

Ovom prilikom podsećamo vas da je ostalo još samo dva dana do početka prodaje najpovoljnijih paketa ulaznica za EXITU četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara, što je čak 60% popusta od regularne cene, za četiri dana EXIT FESTIVALA na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ali to nije sve! Oni koji kupe paket ulaznica, samo u sklopu ove promotivne akcije dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL na Jazu potpuno besplatno!

Najbrži koji se 12.12. u 12h budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovoj ceni.Broj promotivnih paketa je ograničen.

Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni, kupe ulaznice za EXIT.

Za članove EXIT Trajba, najbrže iz prethodnih godina i najverniju publiku festivala, prodaja je počela prošlog četvrtka. Članovi EXIT Trajba do četvrtka, 12. decembra u 10h mogu da rezervišu do četiri paketa ulaznica za EXIT, a samo tokom ove akcije svaka ulaznica za EXIT im donosi i gratis kartu za SEA DANCE FESTIVAL.

Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 4.490 dinara.

Sledeće leto je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, jedan od najboljih evropskih festivala, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

 

Avatar photo

Autor: Igor