New Year’s Special Promo w/ Petar Dundov

Svečano vas pozivamo na svečanu promociju dočeka 2014. Nove godine u Svemirskoj Kafani!! U goste nam dolazi sinonim za muzičkog znalca-Petar Dundov!
Ako govorimo o elektronskoj muzici i technu, on je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih umetnika koji po svom talentu, muzičkom stažu i diskografiji spada među najplodonosnije autore ovog dela Evrope. Jedan je od pionira tehna na ovim prostorima koji je svoja prva dela izdao još davne ’93. pod pseudonimom Unreal, da bi potom sa bratom Šimonom pokrenuo prvi Hrvatski techno live act Brother’s Yard.
 
Kao DJ i live performer nastupa širom sveta, a danas iza sebe ima 50ak singl izdanja, tri samostalna albuma na kojima je prema brojnim kritičarima techno muziku uzdigao na viši nivo, pa je tako njegov harmonični tehno upoređivan sa radom kompozitora Filipa Glasa i Žan Mišel Žara. Svojevrsna evolucija tehna u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovim albumima “Escapements”, “Ideas From The Pont”, te na poslednjem “Sailing Of The Grid” objavljenom u septembru ove godine na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man
 

 
Prva muzička podrška, zahvaljujući kojoj i imamo ovog divnog gosta je Speedy, svima poznat beogradski tehno dj, osnivač i vlasnik Lucky Light izdavačke kuće i organizator Lucky Records Showcase žurki. Radio je sa poznatim imenima poput Dave Clarke-a, Adam Bayer-a, Cristiana Varele, Marco Bailey-a, a sada ponovo sa Petrom Dundovom i to kod nas u kafani!
 
Pošto je ovo promocija naše fantastične Nove godine, za ostatak zabave će se pobrinuti provereno dobri DJ-evi koje često možete čuti kod nas i sa kojima ćemo se družiti i za doček.
 
 
Petar Dundov /Music Man, Zagreb, Croatia
 
Speedy /Lucky Light, Pornographic
 
Luka Vuković & Ivan Radojević /031 Republic
——————————————–
after party:
Mirko Lazarević
Predrag Janus 
 
 
Karta do 23:30 300din, nakon toga 500din (after 200din)*
*Tokom cele noći bićete u mogućnosti da kupite karte za doček Nove 2014. u SK po promotivnim cenama. More info soon… 🙂
Avatar photo

Autor: Igor