EXIT rasprodao prvu NFT kolekciju, uskoro lansiranje nove sa Maceo Plexom!

 EXIT rasprodao prvu NFT kolekciju, uskoro lansiranje nove sa Maceo Plexom!

Prva Exitova NFT kolekcija Headphones, lansirana tokom Tomorrow konferencije, rasprodata je u rekordnom roku za samo nekoliko sati! 

Exitov premijerni nastup, koji je podržao i brend Visa, izazvao je veliko interesovanje u globalnoj NFT zajednici. Novo poglavlje biće otvoreno već 9. juna, lansiranjem kolekcije Shades, kreirane u saradnji sa jednim od najvećih imena elektronske muzike i zvezdom mts Dance Arene – Maceo Plexom. Istog dana počeće i mint kolekcije Wings, napravljene u saradnji sa Christinom Carmelom, južnoafričkom pilotkinjom i aktivistkinjom za prava žena u avijaciji.

Sve tri Exitove kolekcije, Headphones, Shades i Wings, sadrže, uz unikatnu digitalnu umetnost, i superiorna „živa“ festivalska iskustva, po čemu je ovaj „nezamenjivi“ token jedinstven u NFT svetu. Stvoren je u skladu sa Exitovom vizijom da su iskustva uživo nezamenjiva i da virtuelni svetovi mogu da budu samo dopuna, a nikako zamena realnom. Zato Exitove NFT kolekcije preuzimaju najbolje iz oba sveta, kombinujući izuzetna digitalna i „živa“ iskustva. One će vlasnicima omogućiti pristup ekskluzivnim i tajnim zonama na festivalimaulaz na pozornicu mts Dance Arene, upoznavanje sa vodećim svetskim zvezdama, pristup VIP Diamond zoni, Visa Infinite loungeu, tajnim žurkama, kao i merch paket, whitelist za sve Exitove NFT kolekcije, ekskluzivne video i audio sadržaje i airdrops!

Budući da je prva kolekcija Headphones-a brzo rasprodata, u partnerstvu s brendom Visa dodat je ograničen broj novih tokena. Svi oni u sebi sadrže EXIT INFINITE EXPERIENCE ulaznicu powered by Visa. Kupcima će biti omogućen Mint ove kolekcije, kao i Shadesa i Wingsa, počeće takođe u četvrtak, 9. juna 2022. Sve informacije o Exitovim NFT kolekcijama, među kojima se, osim navedenih nalazi i Tribe koju su već koju su dobili svi članovi Exitove Discord zajednice mogu se pronaći na zvaničnoj EXIT NFT stranici.

U sklopu Tomorrow konferencije, održane u Belexpocentru od 13. do 15. maja, posebnu pažnju privukla su dva panela. Na panelu „RAVERSE“ bilo je reči o ideji koja stoji iza NFT kolekcija – kombinovanju virtuelnog i „živog“ iskustva, uzimajući najbolje od oba, uz naglasak na to da je ljudski kontakt nezamenjiv. Govorilo se i o tome kako će Metaverse i NFT izvođačima doneti nove prilike i načine da se povežu sa fanovima. Učesnici panela su bili Miki Elson (NFT Gallery London), Dušan Kovačević (EXIT), James Sutcliffe (Pixelynx) i Laura K. Inamedinova (LKI Consulting).

Na panelu „NFTs Implementation On Festival Partnership With Major Brands“ predstavljena je i specijalna IQOS X EXIT NFT kolekcija, koja je rezultat saradnje ova dva brenda sa Maceo Plexom. Jedinstvena serija od 100 NFT-eva koju IQOS brend nudi svojim korisnicima neće moći da se kupi, već samo da se osvoji kroz interaktivan konkurs, a korisnicima će tokom vremena pružati različita iskustva. Pored ulaznica za EXIT festival i pristupa virtuelnim galerijama festivala, osvajači IQOS X EXIT NFT-a će dobiti pesmu sa novog albuma Maceo Plexa u digitalnom izdanju, potpisanu vinil ploču sa novim albumom, kao i ulaznicu za tajnu žurku na kojoj će puštati ovaj muzički superstar. 

Avatar photo

Autor: Igor