EXIT TEAM WANTS YOU! Iskoristi šansu – pridruži se timu najboljeg evropskog festivala!

 

Ako veruješ da kreativnost pomera horizonte, ako voliš da radiš, imaš originalne ideje, entuzijazam i viziju da stvari učiniš drugačijim, boljim i zanimljivijim, ako bežiš od rutine i svet posmatraš iz pozitivne perspektive, ukoliko želiš da se dokažeš i da otkriješ svoje talente celom svetu, možda si baš ti osoba za nas!

EXIT tim raste i razvija se. Prethodne godine predstavili smo EXIT avanturu, tri festivala u dve države, a za naredni period sanjamo još dalje i više. Za nove poduhvate širimo svoj tim!

EXIT tim otvara vrata za najbolje kandidate iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, web i community menadžmenta, event menadžmenta, finansija, fundraisinga,TV produkcije i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja.Konkurs za angažovanje u EXIT timu biće otvoren od 7. novembra do 1. decembra i pozvani su svi koji sebe vide među mladim i dinamičnim ljudima koji veruju da se velike stvari mogu postići samo težnjom ka velikim idejama!

Potrebno je da kandidati odlično govore i služe se engleskim jezikom, da su društveni, pozitivni i ambiciozni, da poznaju, prate EXIT festival i svetsku muzičku i festivalsku scenu, te da poseduju kvalitete koje ih čine drugačijim od ostalih. Posebno se vrednuju organizacione veštine, socijalne veštine i, naravno, poznavanje rada na računaru.

Kompletan opis poslova sa uslovima konkursa, kao i formular za prijavu, dostupni su na sajtu www.exitteam.org od 7. novembra do 1. decembra. Uži krug izabranih kandidata biće pozvanna intervju, a odabrani saradnici počeće sa radom već početkom 2015. godine.

Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji info mail adresa konkurs@exitteam.org.

EXIT tim svake godine angažuje na hiljade mladih ljudi iz čitave Srbije, koji kroz mnogobrojne poslove, kao deo festivalskog tima, stiču dragocena znanja i iskustva. Pozivamo vas da radite za najbolji evropski festival, steknete nezaboravno iskustvo i zajedno sa nama kreirate nove nezaboravne avanture.

Avatar photo

Autor: Igor