Belgrade Banging otvara zimsku sezonu u Tube-u!

 

Party brend Belgrade Banging u subotu, 8. novembra, otvara još jednu zimsku sezonu i to u kultnom beogradskom klubu The Tube. U samom centru grada svake subote će se održavati žurke za sve mlade ljude koji žele da se dobro provedu uz najenergičnije zvuke elektronske dance muzike (EDM). “Banging Opening: 6 hours to explain” će biti žurka na kojoj će Belgrade Banging objasniti zašto je The Tube idealno mesto za sve one koji žele da iskuse energiju jednog od najboljih party brendova u Srbiji.

Prošle subote u Tube-u je održan After Party Belgrade Banging rođendana, nezaboravne proslave održane u Mikser House-u. Kao što to uvek čini, Banging je iznenadio goste, dodao svoj lični pečat klubu i napravio još jednu sjajnu žurku koja je trajala do ranih jutarnjih časova. Po prvi put, u Tube-u ste mogli videti CO2 topove, dodatne “light” efekte i slične zanimljivosti svojstvene događajima ovog party brenda.

Ove subote, kao headline nastupaće Oakich, jedan od rezident di-džejeva Belgrade Banging-a, koji je poznat po stilu veoma sličnom Eric Prydz-u, koji mu je i muzički idol. Pult će sa njim deliti i ostatak Banging Tria: Tom Gepard i Erick Kasell. Belgrade Banging najavljuje uskoro nova iznenađenja koja sprema za noćni život Beograda, tako da pratite novosti i dešavanja na www.belgradebanging.rs.

Avatar photo

Autor: Igor