Get some vision by going 3D

 

Get some vision by going 3D

Subota, 08.11.2014. od 23:00h

Klub “SIOUX”, Skadarska, Beograd

 

Experiment & Intellect ekipa kreće sa zimskim serijalom žurki u klubu Sioux na kojima će pored domaćeg line up-a ugostiti i svetska popularna imena današnje trance scene.

Prvo ime koje otvara predstojeći serijal je Christof Drouillet aka ABSOLUM, kojeg je prošlogodiđnja publika EXIT Festivala mogla da čuje na Gaia Experiment Trance Stage-u. Absolum će izvesti RETRO LIVE SET u kome će publika moći da čuje retrospektivu trance scene i njegovog rada na njoj. Pored njega takođe nastupaju naši Djevi iz više organizacija koji će puštati razne muzičke stilove trance muzike.

 

Absolum // Retro LIVE set

Stole // Xperiment // DJ set

Manda // zen.it , Tesseract // DJ set

Mozza & DaPeace // Chaotic Beats // DJ set

 

Christof Drouillet aka “Absolum” je umetnik, producent i label DJ koji stoji iza “3D Vision Recordings” etikete i poslednjih 20 godina zauzima lidersku poziciju na trance sceni. Kao umetnik, njegova karijera zvanično počinje izlaskom prve ploče daleke 1988. godine u stilu popularnog novog talasa 80-ih, orijentisan prema elektronskom zvuku. Ovaj producent i DJ je počeo sa produkcijom trance muzike 1994. god sa svojim bendom “Transwave”, jednim od najpopularnijih trance projekata u to vreme, sa 7 EP izdanja i 3 albuma između 1994. i 1996. U to vreme  su se njegovi muzički spotovi vrteli na vodećim svetskim TV kanalima sa muzičkim sadržajem:  MTV, VIVA, MCM, itd. “Absolum” je solo projekat Christof Drouillet-a od 1996. godine. Od tada, Cristof uspešno radi na svom muzički prepoznatljivom pravcu ali i sarađuje sa mnogim drugim značajnim umetnicima. Projekti na kojima je Cristof radio do sada su: ABSOLUM (solo projekat), SYNERGY (with CPU), TRANSWAVE (with Dado Deedrah), C.R.M.B. (with Riktam, Mael & Bansi), ULTRA (with Dimitri), ABSOLUT NOISE (with Wizzy Noise), N.B.K. (with Alien Project), VIRTUAL CORP. (with Full Colordrops), ELIXIR (with Talamasca & Nomad).

https://www.facebook.com/events/1495893737326951/?ref_dashboard_filter=upcoming

Karte u prodaji po ceni od 500 din na blagajni kluba od 23h.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor