Extra Bass vikend promo zabave Dimensions i Outlook festivala

 

Extra Bass vas poziva na promo zabave dva vodeća festivala alternativne elektronike i soundsystem kulture – Dimensions i Outlook, koji se krajem leta održavaju u Puli.

U kultnom kutku novosadske alternativne kulture – u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi ovog vikenda – 3. i 4. juna će se predstaviti vodeća imena house, techno i drum&bass muzike iz Srbije i regiona.

U petak 3.juna na Dimensions promotivnoj zabavi će nastupiti Herzel, makedonac sa sedištem u Berlinu, Phillipe iz zagrebačkog kolektiva CFSN, Ontal – najprogresivniji regionalni projekat iz Subotice koji će ove godine prezentovati Extra Bass na Dimensions festivalu, kao  i rezident novosadske Baseline ekipe Rasheed.

Dimensions Festival u svojih pet godina postojanja postao je ultimativni cilj za pronicljive ljubitelje muzike širom sveta. Beskompromisan odabir izvođača, divan jadranski ambijent i prijateljski ugođaj temelji su koji čvrsto drže ugled ovog događaja bez premca. Kultna britanska grupa Massive Attack otvoriće Dimensions festival 24. avgusta na jednoj od najlepših svetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni. Peti rođendan Dimensions će obeležiti sa legendarnim imenima iz techno, house, jazz i soul sveta koja stižu od 25. do 28. avgusta na tvrđavu Punta Christo.

Dok će u subotu 4.juna na Outlook promotivnoj zabavi nastupiti Filip Motovunski iz Zagreba, koji će promovisati novo izdanje povodom deset godina rada “Ten Years Making Beats” za PDV Records, Rahmanee – balkanski drum&bass maestro iz Beograda i Baseline kolektiv koji već više od decenije promoviše Bass kulturu i muziku u Novom Sadu, a ove godine će se prvi put predstaviti na Outlook festival u Puli. Kao specijalni gost zabave, iz Londona stiže Altar – osnivač i šef londonske techno i bass izdavačke kuće, kao i serije događaja – THEM.

Outlook Festival, vodeći svetski festival bass muzike i soundsystem kulture već se deveto leto vraća na predivnu hrvatsku obalu i od 31.avgusta do 4. septembra dovodi mnogobrojne izvođače koji spadaju u sam vrh dub, reggae, hip-hop, drum‘n’bass, garage, dubstep, house i srodne muzičke scene. Outlook festival poznat je po odabiru dinamičnih, uglednih i progresivnih izvođača čija će muzika ispuniti vruće letnje dane i pulsirajuće noći na magičnoj tvrđavi Punta Christo i polostrvu Štinjan pored Pule.

Ovog vikenda 3. i 4. juna očekuju vas dve sjajne Open Air zabave u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz najbolju modernu plesnu muziku, koje će preneti delić atmosfere Dimensions i Outlook festivala iz Pule.

Cena dnevne ulaznice za promo zabave u Novom Sadu iznosi 300 dinara do ponoći, a 400 dinara nakon ponoći. Ulaznice se prodaju na samoj zabavi u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrdjavi. Dobrodošli!

Avatar photo

Autor: Igor