Fanki mag ATFC u petak u baru Terassa na Kalemegdanu

Gostovanje odličnih DJ-eva u “Terassa lounge baru” se nastavlja. Nakon Toma Novija i Andu Varda, koji su napravili sjajne žurke za više od 1.000 ljudi, na Kalemegdan u petak (09.08) stiže i jedan od najboljih svetskih fanki DJ-eva – Britanac ATFC.

ATFC je jedan od umetnika koji se tokom cele karijere pretežno bavio fank zvukom, iako veoma vešto koketira i sa više drugih žanrova. U poslednjih deceniju i po sigurno je jedan od najkvalitetnijih izvođača koji forsiraju fanky, zahvaljući čemu je jedan od najaktivnijih članova prestižnog svetskog lejbla Defected. Praktično nema mesta na svetu na kome nije nastupio, od najpoznatijih klubova i festivala do ludih žurki na ostrvu zabave – Ibici. Radio je mikseve i za poznati fensi brend Hed Kandi, koji ima svoje žurke na najotmenijim svetskim destinacijama poput Las Vegasa, Majamija, Ibice i Amsterdama.

Njegovo pravo ime je Aydin Hasirci, a skraćenica, odnosno akronim njegovog pseudonima ima zanimljivo značenje – Aydin The Funki Chile. Aydinov ultimativni hit je numera Bad Habbit sa Lisom Millett, dok je jedna od omiljenih kod fanova svakako i In and out of my Life. Ističu se i trake It’s over i I Called you, kao i Spread Love za Hed Kandi.

Avatar photo

Autor: Igor