Fantastičan vikend nam se sprema u klubu “TheTube”

Daley Padley poznatiji kao Hot Since 82 dečko iz Leedsa koji se bavi produkcijom već 10.tak godina, zadnje dve godine je napravio pravi bum svojom produkcijom na deep house sceni.

Traka “Let it ride” koju je producirao sredinom 2011.godine podržali su svi vodeći dj-evi od Jamie Jonesa, Dj T-a, Joris Voorna, Laurent Garniera, Nice 7-a, Siopisa, Catz n Dogza, Audiofly-a i otvorila mu vrata svih vodećih klubova sveta kao što su Pacha, Ministry of Sound itd.

Njegova produkcija ne staje na ovom hitu već izbacuje mnoge hitove kao što su: Knee deep in louise (koja je postala veliki hit u 2012.godini) , Like you, Sundown, House this, Hurty you i mnoge druge. Jedan od njegovih najboljih remixa koji puštaju mnogi dj-ejevi je Yousef – Beg (Hot Since 82 Future Remix) .
Očekujemo jedan opasan parti 09.februara u klubu Tube.


Dan pre Hot Since-a  stiže nam pravo iz Nemačke Steffie Doms ženska DJ zvezda poznatija kao DJ Steffi sa etikete “Ostgut” . Njene dj veštine su perfektne i u svojim setovima kombinuje mnoge stilove muzike od elektro-diska pa i  detroitskog elektra pa sve do fankija.
Ona radi uspešno već 10.godina kao i promoter žurki u Nemačkoj i Holandiji ,dovela je mnoge dj-ejeve u Amsterdam kao što su : ADULT, Two Lone Swordsmen, Marco Passarani and DJ Assault.
Očekujemo sjajan vikend u beogradskom klubu TUBE.

Evo i jednog njenog seta iz Boiler Room-a od prošle godine:

Avatar photo

Autor: Igor