FATBOY SLIM OTKRIO KAKO JE ZAMALO OSTAVIO MUZIKU DA BI BIO – VATROGASAC!

 FATBOY SLIM OTKRIO KAKO JE ZAMALO OSTAVIO MUZIKU DA BI BIO – VATROGASAC!

Eat, Sleep, Rescue, Repeat?

Fatboy Slim rekao je okupljenima na eventu Fire Fighters Charityja kako je umalo ostavio muziku da bi postao vatrogasac.

Iako je većinu života radio u muzičkoj industriji, tvrdi da je razmišljao o odlasku u penziju i pridruživanju vatrogascima nakon što je ostao bez love. “Više manje celi život bavio sam se muzikom, ali bilo je uspona i padova, kao i saveta tipa – sad kad si bez love, vreme je da nađeš ozbiljan posao”, otkrio je Fatboy Slim na dobrotvornom eventu. “Razmišljao sam o tome koji bih posao želio raditi i iz nekog razloga, ne znam… imao sam viziju da želim biti vatrogasac.”

DJ – pravog imena Norman Cook – kaže da je sada ipak prestar da bi postao vatrogasac. “Pretpostavljam da je sada, u mojim godinama, prekasno, ali uvek sam imao najveće poštovanje prema vatrogascima”, nastavio je i našalio se: “sedite jako puno vremena, smišljate nadimke jedni drugima, a onda odednom morate otići i učiniti nešto jako, jako važno. Očito, ovo čime se ja bavim je manje ozbiljno. A osim toga, uniforme su im zakon a znamo kako to žene vole… OK, preterujem sad!”

Inače Cook trenutno radi u lokalnom kafiću, Big Beach Cafeu u laguni Hove, svom rodnom gradu.

Izvor: Mixamagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor