REVOLUCIONARNE SLUŠALICE PUNE SE NA SUNCU I OBIČNOM SVETLU!

 REVOLUCIONARNE SLUŠALICE PUNE SE NA SUNCU I OBIČNOM SVETLU!

Po jednom satu provedenom na otvorenom dobićete baterije za tri sata reprodukcije zvuka, a bez svoje doze nećete ostati ni kada je napolju oblačno.

Skandinavija nam, tačnije Švedska, ponovo donosi izvrsno i ekološki prihvatljivo tehnološko rešenje. Ovaj put to su slušalice brenda Urbanista koje se napajaju solarnom energijom. Bežične slušalice linije Urbanista Los Angeles napravljene su od solarnih ćelija pomoću kojih se pune bez obzira na spoljašnu ili unutrašnju svetlost, i to za gotovo beskonačno korišćenje. Ne prestaju se puniti sve dok su izložene svetlu, za što im ne trebaju ni baterije ni električna energija.

Po jednom satu provedenom na otvorenom dobićete goriva za tri sata reprodukcije zvuka, a bez svoje doze nećete ostati ni kada je napolju oblačno – tada dobijete samo dva sata! Slušalice se pune čak i uz ambijentalno svetlo. Ovo ekološki osvešteno rešenje u svetu zvuka prvo je takvog tipa na tržištu i pobudilo je zanimanje među mnogim korisnicima. Ovakvo audio iskustvo frima Urbanista postigla je u suradnji sa inovatorima iz firme Exeger, koja je ustupila svoju tehnologiju solarnih ćelija i materijal Powerfoyle, koji bilo koji oblik svetlosti pretvara u čistu energiju i može se neprimetno integrirati u bilo koji dizajn.

Izvor: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor