Fery Corsten i Marcus Schulz formirali duo “New World Punx”

Posle duge saradnje, spontanih zajedničkih setova između dobrih prijatelja, Fery Corsten i Marcus Schulz su odlučili da naprave novi super duo “New World Punx”. Do ovog imena su dosli kombinacijom naziva Fery-jeve giga trake “Punk” i Marcus-ovg hita “The New World”. NWP je osnovan da ponudi publici drugačiji zvuk od njihovog izvornog. Duo planira da ponudi publici malo jači,agresivniji zvuk koji će biti dosta dinamičniji u odnosu na njihove duge,progressive setove po kojima su poznati.

Za sada, NWP će se zvanično predstaviti svetu sa tri nastupa u Severnoj Americi: 24. marta u Mansion-u/Majami, 30. marta učestvujući na ASOT-u 600 u Madison Sqare Garden-u/Njujork i  31. marta u Bal en Blanc-u/Montreal,Kanada.

 Inače Fery je ovog proleća jako aktivan, pored ovog projekta sa Marcus-om izbacio je i novu numeru sa duom Bassjackers. Progressive dance traka “Colision” ističe talenat sva tri izvođača. Ova electro traka je nešto što nismo imali prilike da čujemo od Fery-ja, jaki house vibe-ovi nadjačavaju bilo kakav trag trence-a po kojem je Fery poznat. Traka izlazi 19. aprila pri Spinin records-u i savršen je “sudar” ova tri svetski poznata umetnika.

  

Avatar photo

Autor: Igor