Festival na amfiteatru u Novom Bečeju!

 

Tokom Velikogospojinskih dana, koji se tradicionalno održavaju krajem avgusta, ovo pitomo mesto na levoj obali Tise reflektovaće dobre vibracije. Na najatraktivnijoj lokaciji 26. avgusta gostuju Marko Milosavljević, Daniel Fritz i Lesha.

Naravno, to je samo početak. U subotu takođe igramo celu noć! Iza miks pulta 27. avgusta biće Furman, Vincent Koelo, Miss Aiko Miyuki i Daniel Prehoffer. Zbog njih će amfiteatar biti dobro prodrman, to je sigurno.

„Reflekt“ je odlučio da ozbiljno obori s nogu svoje posetioce, pa će prisutni moći da osete najkvalitetniji mogući zvuk i rasvetu, koju organizatori opisuju kao „monstruoznu“. Ukoliko ste bili na Egzitovom Gaia eXperiment Trance Stage-u, znate o kakvom ozvučenju se radi. O onom koji pokreće sva čula.

Dva dana đuskanja zaokružiće neponovljivi JamSession. Profesionalni muzičari iz  regiona sviraće na istoj lokaciji, 28. avgusta. Repertoar je širok, te će se na Tiskom keju slušati rock, pop, funk i razni drugi žanrovi u izvedbi cenjenih muzičara iz Srbije i okoline. Svakako nešto što se ne bi smelo propustiti.

Organizatori su spremili mnoga iznenađenja, tako da obavezno lajkujte FB stranicu (@reflektnovibecej), budite u toku, i vidimo se u Novom Bečeju.

„Reflekt“ vas očekuje!

https://www.facebook.com/reflektnovibecej/

 

Avatar photo

Autor: Igor