Festivalski Oskari – Exit Avantura u finalnom izboru za čak tri nagrade!

 

U žestokoj konkurenciji najpoznatijih evropskih festivala, Exit avantura ušla je u samo finale u rekordne tri kategorije na evropskom festivalskom takmičenju, “European Festival Awards”! Na osnovu čak 800 000 glasova iz preko 50 zemalja sveta, Exit je ponovo u najužem izboru za titulu najboljeg velikog festivala, a nakon ovogodišnjeg osvajanja titule, i Sea Dance je ponovo u elitnom društvu najboljih evropskih festivala srednje veličine! Nakon što je osvajio glavnu nagradu 2014. godine, Exit magija je očigledno impresionirala i muzičke zvezde jer je ove godine Exit, zahvaljujući magičnoj atmosferi, po prvi put nominovan i za omiljeni festival po glasovima izvođača!

 

 

Ovim je potvrđena nezvanična informacija dobijena prošle nedelje da su oba festivala u samom vrhu takmičenja za evropske festivalske „oskare“. Exit je glasovima publike izabran među najboljih deset festivala, a za nagradu se bori sa događajima kao što su čuveni belgijski Tomorrowland i Rock Werchter, holandski Pinkpop i mađarski Sziget. Pored glavne kategorije, Exit je u borbi za titulu najboljeg festivala po izboru izvođača, gde se takmiči sa još devet prestižnih događaja, kao što su holandski Best Kept Secret i Lowlands, britanski Latitude, nemački Highfield i španski BBK.

Sea Dance je među deset finalista za najbolji festival srednje veličine sa mađarskim Telekom Volt Festivalom, švajcarskim Open Air St. Gallen, kao i holandski Solar Weekend! I izvođači koji su ove godine nastupali na Exit Avanturi su u najužem izboru u nekoliko kategorija! Robbie Williams, koji je u junu održao veliki koncert na Ušću i hedlajner Sea Dance festivalaThe Prodigy takmiče se za najboljeg festivalskog hedlajnera. The Prodigy  i njihov singl „The Day Is My Enemy“ su u konkurenciji za festivalsku himnu godine, a bore se sa još jednim hedlajnerom Exit Avanture, sastavom Rudimental i pesmom „Never Let You Go“!

Pobednike, koje bira publika iz cele Evrope, zajedno sa EFA žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, biće proglašeni na ceremoniji dodele nagrada na festivalu Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 13. januara 2016.Listu svih finalista možete videti na zvaničnom sajtu Evropskih festivalskih nagrada: http://eu.festivalawards.com/2015-shortlists/

 

Ušteda od 70% samo za najbrže 4. decembra tačno u podne!

Najpovoljnije ulaznice biće dostupne već u petak 4. decembra, tačno u podne, po ceni od 5.490 dinara, što predstavlja uštedu od čak 70% u odnosu na finalnu cenu celog paketa Exit Avanture! Oni koji kupe četvorodnevne ulaznice za Exit u sklopu decembarske akcije, dobiće i poklon ulaznicu za Sea Dance festival! Ulaznice po najpovoljnijim cenama se svake godinerasprodaju za svega par sati, nakon čega njihova sledeća cena bude viša.

Avatar photo

Autor: Igor