POGLEDAJ ZVANIČNI TREJLER ZA EXIT AVANTURU I OTKRIJ ZAŠTO JE MAGIČNA!

Exit Avantura i sledećeg leta povešće ljude iz celog sveta na najveće festivalsko letovanje u Evropi, od Petrovaradina do Jaza, a verni fanovi i ove godine ostvariće najveće uštede!

Exit festival održaće se od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega se provod nastavlja na plaži Jaz pored Budve, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula. Atmosfera sa Exit i Sea Dance Festivala u stranim i domaćim medijima, kao i po svedočenju publike i izvođača je toliko posebna da često biva okarakterisana kao magična – zbog toga je i ovogodišnja tema baš Exit Magic, simbol emocije koju osete svi koji se upuste u Exit Avanturu. Emocije ljubavi prema slobodi i muzici, emocije koja može da menja svet na bolje. U sklopu najave narednog izdanja Exit Avanture, koja će doneti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude iz Srbije, regiona i svih krajeva planete, objavljen je i zvanični trejler za publiku iz celog sveta:

Najpovoljnije ulaznice za Exit Avanturu od petka 4. decembra!
 
Najpovoljnije ulaznice biće dostupne već u petak 4. decembra, tačno u podne, po ceni od 5.490 dinara, što predstavlja uštedu od čak 70% u odnosu na finalnu cenu celog paketa Exit Avanture! Oni koji kupe četvorodnevne ulaznice za Exit u sklopu decembarske akcije, dobiće i poklon ulaznicu za Sea Dance festival! Ulaznice po najpovoljnijim cenama se svake godine rasprodaju za svega par sati, nakon čega njihova sledeća cena bude viša.
 
Najbrži fanovi koji se u petak, 4. decembra u 12h budu ulogovali na gigstix.com, moći će da rezervišu do 4 četvorodnevne ulaznice po ovoj ceni. Svi koji kupe ulaznicu u ovoj promociji na poklon dobiće i ulaznicu za Sea Dance koju je potom neophodno registrovati u periodu od 1. do 31. marta na našem sajtu. Takođe, 4. decembra u podne u prodaji će se naći i vrlo ograničen kontigent ulaznica samo za Sea Dance festival, po ceni od 3.990 dinara što je čak 60% uštede u odnosu na finalnu cenu.

Avatar photo

Autor: Igor