Poznati španski lejbl Reload Records objavio je novi zajednički EP naših producenata, Filthy Kid-a i Miloša Vujovića. 

 

Poznati španski lejbl Reload Records objavio je novi zajednički EP naših producenata, Filthy Kid-a i Miloša Vujovića. Filthy je već ranije izdavao na Reload-u, a Miloš je „probio led“ u avgustu na Reload Black sub lejblu sa trakom „Dstryr“ koja je odlično prošla, i time su poznati producenti (i vlasnici lejbla) The Yellowheadz odlučili da potpišu ceo EP koji sadrži dve collab trake „Code“ i „R.A.“ kao i jednu Miloševu originalnu traku „Triggered“.

Celo izdanje možete preslušati i kupiti na Beatport-u, kao i traku „Dstryr“ na ovom linku.

Naša dva producenta uskoro možete slušati zajedno u klubu Plastic u Beogradu, kao i u Nišu i Pančevu do kraja godine. 

Filthy Kid (Stefan) je ljubav prema tehno muzici pokazao još od malih nogu slušajući razne ploče i kompilacije koje su ostavile utisak na dalji razvoj njegove muzičke karijere. 2008. godine počinje da otkriva svet produkcije a tek 2015. kreće sa izdanjima pod pseudonimom Filthy Kid. Nakom samo par izdanja njegove trake kreću da dobijaju pažnju od poznatijih dj-eva a 2016. izdaje i veliki ep za „mTechno“ koji posle dva dana ulazi na Top 10 Techno  izdanja na beatport-u. Nakon toga usledila su izdanja za izdavačku kuću Reload Black kao i kolaboracija sa njegovim prijateljem D.R.N.D.Y za Renesanz. 

Početkom 2018 potpisuje Minimal EP za Phobos pod-label Evil Flow, Natura Viva, kao i dve trake “Substance & Elevate” za moćni Phobiq, lejbl Sasha Carrasi-a.

Kroz njegov set možete čuti varijaciju dubokog, mračnog a i melodicnog ritma kao i dosta prljave bas linije.

Više informacija o Stefanovim narednim trakama i žurkama na kojima će nastupati, može se pronaći na njegovoj Fejsbuk stranici, Beatport stranici, Soundcloud-u i Instagram profilu.

Miloš Vujović je pančevački di-džej koji je na sceni preko 15 godina, a u njegovim setovima se može čuti sve od tehno, preko tech house, do breakbeat zvuka. Delio je di-džej pult sa velikim imenima kao što su Cristian Varela, Len Faki, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio, Sam Paganini i mnogi drugi. Pre ovog izdanja izdavao je za Tauten, Sabotage Records, Atonal, Reload Records, kao i traka na Reload Black lejblu.

Više informacija o Miloševim narednim trakama i žurkama na kojima će nastupati, može se pronaći na njegovoj Fejsbuk stranici, Beatport stranici, Soundcloud-u i Instagram profilu.

Avatar photo

Autor: Igor