Holandski di-džej i producent Keith Carnal najavio je osnivanje svoje izdavačke kuće SEC NDº. U Fejsbuk postu Carnal je osim naziva etikete podelio i da će prvo izdanje stići već u oktobru.

 

Holandski di-džej i producent Keith Carnal najavio je osnivanje svoje izdavačke kuće SEC NDº.Fejsbuk postu Carnal je osim naziva etikete podelio i da će prvo izdanje stići već u oktobru.

Amsterdamski di-džej proteklih godina jedno je od najcenjenijih tehno imena, a broji nastupe na najvećim svetskim festivalima i žurkama. Carnalovo interesovanje za muziku počinje u najmlađim danima, tokom odrastanja u muzičkoj porodici. Ipak, tehno zvuk je bio prvi koji je ostavio snažan utisak na njega.

Danas, izražene melodije i gruv karakteristični su za njegov produkcijski i di-džej stil. Carnalov zvuk nosi dozu melanholije, ali je često izbalansiran naglašenim perkusijama.

SEC NDº ima demo mejl, a svi zainteresovani mogu poslati svoju muziku na demo@second-degree.com. Više informacija o etiketi biće dostupno uskoro na novootvorenoj Fejsbuk stranici.

Avatar photo

Autor: Igor