FNX OMAR stiže u Backstage u okviru „into the spotlight“ serijala žurki!

 FNX OMAR stiže u Backstage u okviru „into the spotlight“ serijala žurki!

BACKSTAGE u svojoj drugoj sezoni „into the spotlight“ serijala, nastavlja sa predstavljanjem stranih imena koja sa sobom donose poseban organski zvuk prepun zaraznih ritmova i neverovatnih vokala.

FNX OMAR je prvo ime koje dolazi u petak 13. oktobra i jedan od osnivača i predvodnika zanimljivog Afro House zvuka, a poznat je kao muzički pripovedač, kosmopolita i stvaralac dobre atmosfere. Osvojio je svet sa dva muzička hita, debitantskim singlom Filtered African Blues i remiksom Emmanuel Jal – Kuar (FNKS Omar remik), a produkcijsku karijeru mu prate zapžena izdanja koja se nalaze na legendarnim izdavačkim kućama kao što su Defected, Spinnin’ Records, Armada, Get Phisical i MoBlack.

FNKS Omar je stekao reputaciju jednog od najtraženijih izvođača Afro House pravca, ali i produkcijskog maga za remixe u elektronskoj muzičkoj industriji jer su sve njegove originalne ploče i remiksi mesecima neprekidno među Top 10 na listama prestižnih sajtova Traksource i Beatport. Odrastavši u Africi, ovaj virtuoz je konstantno inspirisan svojim raznolikim poreklom, pa tako i njegove prepoznatljive muzičke kreacije povezuju plemensku harmoniju sa neverovatnim vibracijama na koje istinski utiču njegovi koreni. Baš iz tog razloga ovaj marokanski DJ i producent prenosi svoj kultni zvuk putem celog sveta, od Ibize do Istanbula, od Londona do Luande i od Berlina do Bakua.

Uz njega kao domaća podrška, rezidenti Backstage-a koji svojom energijom i setovima prave nezamislivo dobru atmosferu, poznati dvojac Vuk & Bojke.

Ulaz je slobodan, rezervacije na broj 060/0111200.

Avatar photo

Autor: Igor