Francesca Lombardo u Beogradu 24. februara na LET’S MIX IT! festivalu!


Upustila sam se u tehno scenu kada sam se preselila u London. Volela sam taj “groove”, a mi smo ga zvali “the running horses”. Volim tu energiju i vajb koji tehno stvara u prostoru. Toliko sam bila opčinjena scenom da sam ubrzo počela da puštam na rejvovima po celom gradu.

LET’S MIX IT! festival predstavlja vam posebnu DJ damu techno scene Francescu Lombardo, koja na veliko oduševljenje domaće publike ponovo stiže u Srbiju, a prvi put u Beograd u petak 24. februara, drugog dana fesitvala!

Francesca Lombardo izvajala je svoj jedinstveni zvuk koji se zasniva na širokom spektru muzičkih pravaca uz koje je odrasla i muzičkom obrazovanju koji je probudio njen talenat. Poreklom iz Italije, Francesca je skrojila sebi put u svetu elektronske muzike putovanjima i gostovanjima širom planete i na taj način izgradila svoj autentični stil. Godine 2012. objavljuje svoje prvo izdanja za “Crosstown rebels” za koji kasnije počinje redovno da izdaje. 2016. počinje nova faza njene karijere izdavanjem debi albuma, kolekcije pesama koje predstavljaju samu suštinu njenog stvaralaštva. Godina 2016. je takodje obeležena radjanjem njenog novog labela “Echoe” sestrinske etikete već postojeće “Echolette”. Nema sumnje da su strast i žudnja za inovacijama u muzici Francescina glavna pokretačka snaga i da će taj sklop doneti još puno toga zanimiljivog u budućnosti, čemu se mi posebno radujemo.

https://www.facebook.com/francescalombardoofficial/

https://www.residentadvisor.net/dj/francescalombardo

https://soundcloud.com/francesca-lombardo

Iste večeri LET’S MIX IT! festivala Francesca će deliti pult na Gain stageu sa BLTS (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace) a domaću podršku pružiće Alexandar Ivković i Marko Vuković dok će na Headroom stageu nastupati Varhat b2b Janeret, iO (Mulen) a domaća podrška će biti Milovan Stojanović b2b Dušan Lazović.  

Ostalih dana LET’S MIX IT! festivala možete uživati u nastupima izvođača Cabanne, Cid Inc, Henry Saiz (live), Isolee (live), Johannes Brecht, maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonja Moonear, a domaći line up su još i Bokee, Luka Vuković b2b Ivan Radojević i Mene.

Let’s mix it!

https://web.facebook.com/letsmixitfestival/

Karte za LET’S MIX IT! festival možete kupiti u kompletu sa Apollonia predparitjem (15./23./24./25. februar) na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po promotivnoj ceni od 1990 dinara odnosno 2990 za VIP, dok su pojedinačne karte za festival dostupne po ceni od 790 dinara odnosno 1190 za VIP.

http://bit.ly/BLENDERkompletMIX i http://bit.ly/BLENDERmixKOMPET

 

 

Avatar photo

Autor: Igor