FREE PILL – UREĐAJI ZA LIČNO TESTIRANJE EKSTAZIJA USKORO ĆE BITI DOSTUPNI SVIMA

 

Australijanci će biti prvi sretnici koji će imati priliku testirati Free pill, uređaj koji garantuje sigurnu konzumaciju tableta ekstazija.

Free pill je uređaj za ličnu upotrebu koji će svakom korisniku omogućiti da nesmetano testira tabletu ekstazija te na taj način u potpunoj privatnosti zaštiti svoje zdravlje i spreči eventualnu smrt, a na tržištu će biti prisutan od sledećeg leta u prvom redu u sklopu velikih australijskih festivala da bi se potom postepeno upotreba širila širom sveta.

Uređaj za testiranje tableta ekstazija je stvoren u sklopu Just One Life kampanje, a australijska vlada je već potvrdila da će se žestoko boriti protiv ovakvih inicijativa, u potpunosti zanemarivši mišljenje struke, na što su učesnici Just One Life kampanje izjavili:

“Niko ne želi mlade ohrabriti na konzumaciju narkotika. Ono što mi želimo napraviti je da osiguramo uslove da konzumenti ekstazija, kada već uzimaju tu tabletu, takođe budu sigurni da ih ona neće odvesti u smrt”.

Svaka tema vezana uz narkotike diže žučne rasprave što je definitivno dokaz da trenutna situacija nije održiva. Zbog toga vas molimo da u komentarima niže ostavite svoje mišljenje o ovoj temi kako bi nam pomogli da jasnije shvatimo vaše poglede na ovu temu.

Avatar photo

Autor: Igor