Veceras počinje Lovefest Experience! Jeff Mills: Ovo je događaj koji spaja generacije

 

Lovefest Experience, dugo očekivani koncert svetske tehno legende Jeff Mills-a i Simfonijskog orkestra RTS-a počinje sutra u 21h u BelExpo centru u Beogradu. Mills je već stigao u prestonicu i na današnjoj konferenciji za medije istakao da jedva čeka sutrašnji događaj, za koji kaže da ne spaja samo različite muzičke žanrove, već i različite generacije. 

“Predstavnike Lovefesta već dobro poznajem, a juče sam imao priliku da upoznam i prvi put sviram sa Simfonijskim orkestrom RTS-a i dirigentom Bojanom Suđićem. Već posle prve probe bio sam siguran da će ovo biti odličan koncert i uzbuđen sam da se sutra po prvi put na ovaj način predstavim beogradskoj publici”, rekao je Mills

U BelExpo centru sutra uveče biće odsvirano 14 numera, među kojima je i kultna pesma “The bells”, a tokom koncerta umetnik će publici predstaviti i objasniti svaku od svojih izvedbi i tako nas povesti na jedinstveno muzičko putovanje.

Jeff Mills zaljubljen u srpsku hranu 

Legendarni di-džej se u Beograd vratio posle čak dve decenije i čim je sleteo želeo je da ponovo uživa u tradicionalnoj srpskoj kuhinji. Tako su se juče na njegovom meniju našli ćevapčići i kajmak, a do koncerta će imati priliku i da prošeta prestonicom i ponovo uživa u glavnom gradu. 

Ovako će izgledati satnica prvog Lovefest Experience-a 

Pre zvaničnog početka koncerta, srpski di-džej Marko Milosavljević imaće poseban set u kome će puštati eksperimentalnu muziku, kao uvod u posebnu muzičku priča Jeff Mills-a i Simofnijskog orkestra RTS-a. Zvaničan početak koncerta zakazan je za 21:30h, a nekoliko minuta pre toga sve posetioce očekuje posebno iznenađenje. Posle ponoći, u BelExpu će nastupiti i pionir regionalne tehno scene Dejan Milićević, kao i mladi di-džej Kristijan Molnar. Za sve posetioce kapije će biti otvorene od 20h. 

Poslednjih 100 karata još danas u prodaji

Da je imao priliku da ostane duže, Jeff Mills bi verovatno uspeo da rasproda još tri koncertne hale. Zbog velikog interesovanja organizatori su danas u prodaju pustili kontigent od poslednjih 100 ulaznica, koje možete kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Avatar photo

Autor: Igor