Ko su momci koji žele da vrate “samo muziku” na plesne podijume?

 

Big In Belgrade je organizacija pokrenuta od strane mladih srpskih producenata mainstream elektronske muzike koji predstavljaju novi talas izvođača na domaćoj muzičkoj sceni sa jasnim ciljem, da elektronsku muzičku scenu podignu na viši nivo i na pravi način pokažu kvalitet, koji nesumnjivo postoji.

Nastupi na najvećim festivalima u zemlji i regionu samo potvrđuju njihov nezadrživi uspon ka vrhu same svetske scene, a definitivno imponuje činjenica da i sama publika to itekako ume da prepozna. Već drugu godinu beleže se nastupi na čuvenoj Exit Dance Areni, dok su ove godine imali priliku da se predstave publici i na Sea Dance Festival-u. Među mnogobrojnim nastupima posebno se izdvajaju i nastupi na Foam Fest-u u Rumi, Soundlovers festival-u, Green Future festival-u, Serbia Wonderland festival-u, Fire festival-u,…

Za njihove uspehe na polju produkcije čulo se širom sveta, uz podršku najvećih svetskih imena poput Hardwell-a, Afrojack-a, Fedde Le Grand-a, Dannic-a, Sander van Doorn-a, Kryder-a, Tom Staar-a, Third Party-a i mnogih drugih. Nihove numere potpisane su za najveće svetske izdavačke kuce poput Armada Records-a, Sosumi Records-a, Flamingo Recordings-a, Fonk Recordings-a, Kid Coconut-a, Code Red Music-a.

Sada, sa jasnom vizijom i ciljem, žele da scenu u Srbiji ožive i učine prepoznatljivom, da pokažu da nimalo ne zaostajemo za najvećim svetskim kolevkama elektronske muzike poput Holandije, Velike Britanije i Švedske, i da na određeni način utru put generacijama koje dolaze, a kojima će sigurno biti mnogo lakše da se ostvare imajući iza sebe dobru i snažnu podršku.

Big In Belgrade Divolly & Markward Erick Kasell MAD2MAD Pessto Raf Diamond Mark Showbiz Share

Prvi korak biće napravljen 24-og novembra u klubu Share na prvoj #BIGinBelgrade žurci na kojoj ćete moći u sve ovo i da se uverite. Line Up je sačinjen od najkvalitetnijih DJ-eva i producenata koje ova zemlja trenutno poseduje kada govorimo o mainstream elektronskoj muzici.

Line up:

Erick Kasell
Divolly & Markward
MAD2MAD
Pessto
Raf
Diamond Mark
Showbiz

Doprinesi i ti građenju nečeg novog i prepoznatljivog!

Vidimo se 24-og u klubu Share!

Big In Belgrade @Facebook
Facebook Event

Avatar photo

Autor: Igor