Fresh pineapple 23. jula tivatskom My Club-u

 

Još jedna u nizu žurki iz serijala partija Fresh pineapple u tivatskom My Club-u pod rukovodstvom Groovy Casel Nuovo DJ asocijacije i još jedan fenomenalan party do zore. U subotu, 23. jula kroz predivno putovanje uz bogate zvuke elektronske muzike vodiće nas Speedy, kome će se za DJ pultom pridružiti Proximus i domaćin večeri P.S.

Fresh pineapple predstavlja događaj na kojem možete čuti dosta svježe i kvalitetne muzike u organizaciji Slobodana Popovića, aka P.S. iz hercegnovske Groovy Castel Nuovo DJ asocijacije, koji ima za cilj ugostiti izvođače kako iz Crne Gore, tako i sa ex YU prostora, te predstaviti publici što više različitih žanrova i time probuditi svest kod ljudi u pojmovanju elektronske muzike.

Na prethnodnim partijima posetioci tivatskog kluba uživali su u zvuku izvođača: Nikole Jovićevića, aka FFunk ( 84Soul ) , Srđana Vučkovića aka Nessuno, Slavena Šoškića aka Low Cast, Vladimira Aćića , Gavrila Jovovića aka Raven Tk i Buda Šukovića,  koji su rame uz rame sa P.S. – om. napravili sjajnu atmosferu u klubu, predstavivši svoje zvučne pejzaže, umetnost koja je opipljiva u glavama rasplesanih clubbera i time započeli osvežavajuću seriju događaja na crnogorskom primorju.

Speedy, jedan od  najtalentovanijih DJ – eva i producenata na ovim prostorima, nastupao je u gotovo svim gradovima i državama u regionu, da bi nakon toga usledila gostovanja u inostranstvu. Bez ikakvih problema možemo da kažemo, jedan je od najvećih poznavalaca i kolekcionara techno zvuka na ovim područjima. Sarađivao je sa DJ velikanima kao što su:  Cristian Varela, Ben Sims, Marko Nastić, Dejan Milićević, Mladen Tomić, Petar Dundov, Mary, Goran Kan Kerkez, Misjah, Paul Hazendonk, Cave, Boriqua Tribez, Kobaya, Veztax, Marko Milosavljević i mnogi drugi. Jedan je od najatraktivnijih muzičkih izvoznih proizvoda susedne Srbije. Sredinom 2010. godine, zajedno sa svojim partnerom, Goranom Isićem, startuje izdavačku kuću Lucky Records sa podlejblom Lucky Light preko Manual Music distribucije iz Holandije. Lucky Records je baziran na hardgroove, tribal techno – u, dok Lucky Light projekat njeguje house, tech – house i easy techno zvuk. Godine 2012. počinje pravo produkcijsko dostignuće na prestižnim etiketama: MB Electronics i Prnogrphic Recordings. Na šestoj po redu Fresh pineapple žurci nam donosi svoj oldschool zvuk insprisan beatovima Lucky Light projekta.

Najfiniji crnogorski produkti iz polja dj-inga, Proximus i P.S. do sada su zabeležili nastupe na Exit-u, Sea Dance-u , Refresh-u, Bedem Fest-u i svim kvalitetnijim klubovima u zemlji. Njihov zvuk, od deep house, do tehna, dobro je poznat, ne samo crnogorskoj publici, već i mnogo šire. Ljubav prema DJ – ingu kao načinu života transformisala je ove momke kao veoma tražene underground umetnike.

Momci koji se ne plaše maratonskih setova, već duže vreme prave haos na žurkama u Crnoj Gori i šire. Iako može da se desi da 6 sati kvalitetne muzike bude dovoljno, dođite na vreme, jer možda baš neće imati dovoljno vremena da pokažu sve svoje veštine za DJ pultom.

Podsetimo, šesta po redu Fresh pineapple žurka će se održati u subotu, 23. jula u tivatskom My clubu, koji je zahvaljujući radu lokalnih DJ – eva postao vrhunska party zona za uživanje u underground muzici i miksanju onih najlepših ljudskih osećaja. Cena ulaznice do ponoći iznosiće 3 eura, a nakon toga 5 eura. Početak je u 22 sata.

 

https://www.facebook.com/events/316497275358381/

https://www.facebook.com/groups/groovycastelnuovo/

https://www.facebook.com/groovycastelnuovo/?fref=ts

https://www.facebook.com/SpeedyLuckyLightLTD/?fref=ts

https://www.facebook.com/proximus.me/?fref=ts

https://www.facebook.com/djpshn

 

Avatar photo

Autor: Igor