Ove će subote OPASNA EKIPA di-džejeva zapaliti Dorćol

 

Ove će subote OPASNA EKIPA di-džejeva zapaliti Dorćol!

Organizacija Belgrade afterhours proslaviće svoju treću godišnjicu na klupskoj sceni i to u KPTM bašti u subotu, 23. jula s početkom od 23 časa, a pored Manče i Mark Panic-a posetioci će moći da čuju i Piona, Zwein, SMT#nG i Nikolu Paunovića.

Manča i Mark Panic, neprikosnoveni afteraški dvojac, godinama postavljaju standarde kada su ranojutarnje žurke u pitanju, a o atmosferi koju oni u trenutku dovedu do usijanja, priča se po celom gradu.

Belgrade afterhours poziva vas uz najbolju ekipu di-džejeva, pozitivan vajb, sjajne trake i mnogo dobre energije proslavite pravi klaberski rođendan u jednoj od najlepših bašti u Beogradu.

Klub KPTM nastavlja sa akcijskom cenom pića, te ćete svoje omiljene eliksire moći da kupite za samo 199 rsd i tokom jula.

Vidimo se u KPTM-u, klubu iz koga vam se nikada ne ide kući.

Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) – Iskusni beogradski DJ koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

Mark Panic (Belgrade Afterhours) – DJ i producent čije ime obožavamo da vidimo na line-up- u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house.

Više o ovom događaju možete pročitati na Fejsbuk event-u.

https://www.facebook.com/events/1750790645135384/

Avatar photo

Autor: Igor