Fresh Wave Festival 10: CRISTIAN VARELA STIŽE U BANJA LUKU NA PROSLAVU JUBILEJA!

 Fresh Wave Festival 10: CRISTIAN VARELA STIŽE U BANJA LUKU NA PROSLAVU JUBILEJA!

Jubilarnu, desetu godinu Fresh Wave Festivala obeležiće višemesečna proslava koja počinje već početkom narednog meseca uz gostovanje jednog od dosadašnjih headlinera festivala nastupio na tvrđavi Kastel 2015.godine!

Techno čarobnjak, koji svoju magiju servira na 4 gramofona i koji je kao najbolji #technoDJ nagrađen nekoliko puta, CRISTIAN VARELA, stiže u Banjaluku u subotu 5.marta u klub KSB.

Kultni status španskog kralja techna, osim ogromnim talentom stekao je i kao vlasnik uticajnih izdavačkih kuća Pornographic i Codes Experiments Records. Line up-u će se pridružiti i DJ mag, koji je na sceni gotovo četvrt veka – Woodie kao i najmljađa ekipa izvođača sa domaće elektronske scene: Miloš Drvenica i Nikola Serdar. 

Cristian Varela je u proteklim decenijama objavio brojna EP izdanja, a neverovatna karijera ovog virtuoza na gramofonima ovekovečena je 2018. u specijalnom dokumentarnom filmu kojim je obeleženo 25 godina njegove karijere o kojem su svedočili mnogobrojni prijatelji i kolege, uključujući imena kao što su: Carla Cox, Chrisa Liebing ili Joseph Capriati!

Cristian Varela u dugogodišnjoj karijeri okitio se sa više od 40 nagrada, uključujući i one za “Najboljeg tehno DJ na svetu” na dodeli DJ nagrada 2007. i ponovo 2013. godine.

Ograničeni broj ulaznica po ceni od 20 KM biće dostupan od nedelje, 9. februara u banjalučkom pabu Hogwarts.

Avatar photo

Autor: Igor