Rekordno interesovanje za Lovefest 2022! Ulaznice u prodaji još samo 36 sati!

 Rekordno interesovanje za Lovefest 2022!  Ulaznice u prodaji još samo 36 sati!

Samo tri dana posle objave početka prodaje prvog kontigenta ulaznica za jubilarno petnaesto izdanje Jelen Lovefest-a prva ograničena serija ulaznica već je gotovo rasprodata.

Karte po specijalnoj najnižoj ceni moguće je kupiti do 12. februara u ponoć, a prema rečima organizatora do sada je postignuta rekordna prodaja, koja je nadmašila sva prethodna izdanja festivala. 

Kupovinom early bird ulaznica ušteda do 60% 

Jelen Lovefest će ove godine biti održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji,a ulaznice je do 12. februara u ponoć moguće kupiti u svim poslovnicama Gigstixa, Ticket.rs, kao i putem sajta www.lovefest.rs. U okviru prve faze prodaje komplet trodnevnih ulaznica moguće je kupiti po ceni od 24 evra, dok je cena trodnevne VIP karte 44 evra. Uz to, za one najistančanijeg ukusa, za festivalsko iskustvo iz malo drugačijeg ugla, po prvi put na početku prodaje nalaze se i Stage ulaznice čija je cena 120 evra, a osim toga fanovi na vreme mogu obezbediti i svoju H20, kao i ulaznicu za kamp. Kupovinom karata u prvoj fazi prodaje štedi se više od 60% u odnosu na redovnu cenu ulaznica. 

Uskoro i objava line up-a

Kako je publika Lovefesta već i navikla uskoro će imati priliku da saznaju koja nas to velika svetska imena očekuju u okviru jubilarnog petnaestog izdanja festivala. Kao i prethodnih godina, Vrnjačku Banju će i ovog leta posetiti najveće zvezde elektronske muzike, kao i brojna iznenađenja.

Avatar photo

Autor: Igor