Fresh wave Heaven misli na tebe i tvoju ekipu!

 

Od ponedeljka, 17.juna dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65 (33evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vreme se obezbedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.

Podsećamo da su i dalje u prodaji trodnevne  festivalske ulaznice, a listi izvođača koji će nastupiti na Fresh Wave Heaven izdanju festivala uskoro će se pridružiti i izvođači Energy bine, koja je do sada ugostila brojne regionalne izvođače elektronske muzike, ali i imena kao što su Marshall Jefferson, Oxia, Whyt Noys. Fresh Wave Heaven će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posetioce iz više od 15 svetskih zemalja!

Proveri listu slobodnih smeštajnih kapaciteta za vrieme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na 8. izdanju Fresh Wave Festivala!  

Uz početak prodaje ograničenog broja promo paketa 4+1 istovremeno počeće prodaja jednodnevnih festivalskih ulaznica po ceni od 30KM (15evra) za svako festivalsko veče.

Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

 

Avatar photo

Autor: Igor