Na prvo izdanje WAVEUL festivala stižu: Guy J, Agents Of Time, Rodriguez Jr live, Mathame, Lehar, Guy Mantzur, Matthew Dekay i mnogi drugi!

 

Crna Gora kao najbliža morska oaza ove godine po prvi put predstavlja festival na prelepoj Velikoj plaži Ulcinja koji će za 4 dana i noći ugostiti preko 50 stranih, regionalnih i lokalnih DJ imena.

Veoma posebna činjenica je  je to da je lineup WAVEUL festivala posebno biran kriterijumom da se odabrani artisti svojim senzibilitetom stapaju sa morskim ambijentom, a njihovi muziči tonovi upotpunjuju veoma toplu, ali i često vetrovitu, slanu morsku klimu. Među do sada najavljenim imenima nalaze se trenutni lideri i miljenici sofisticiranog ritma Guy J, Agents Of Time, Rodriguez Jr live, Mathame, Lehar, Guy Mantzur, Andrey Pushkarev, Matthew Dekay, Mihai Popoviciu…

Koncept suncem okupanog WAVEUL festivala je da se publika tokom četiri dana magije od 19h uveče do 7h ujutru, potpuno prepusti čarima prelepe festivalske lokacije i na dva stejdža uživa u više nego savršenoj muzici.

Organizatori pored više nego jakog muzičkog programa najavljuju i aktivnosti poput odbojke, fudbala na plaži i ostalih sličnih zanimacija koje će inspirisati posetioce na još luđu zabavu i uživanje. U sklopu Velike plaže Ulcinja, nalazi se i KITE škola za koju će festivalska publika imati poseban popust.

Uskoro očekujte objavu artista koji se pridružuju ovom, više nego ludački dobrom lineup-u, a pored toga i obaveštenja o dodatnim aktivnostima koje će biti dostupne u okviru festivalske lokacije.

ULAZNICE:

Ulaznice možete kupiti na svim GIGS TIX prodajnim mestima i online, po PROMOTIVNIM cenama koje važe do 29. juna.  

Cena kompleta je 4200 rsd, a jednodnevnih 1200 rsd.

http://gigstix.com/waveul19

 

Avatar photo

Autor: Igor