Andrew Meller kreće na turneju po Kini!

 

Naš poznati di-džej i producent, Andrew Meller sledećeg vikenda započinje “Peace And Love” tronedeljnu turneju po Kini u okviru koje će od 21. juna do 6. jula imati šest nastupa, ali i dve Ableton radionice.

U oviru svoje prve azijske turneje, Meller će posetiti Peking i Šangaj, a svojim nastupom će se predstaviti i kao prvi internacionalni buking novootvorenog kluba 3NTRY.

Požarevački di-džej i producent Andrija Antić, poznatiji kao Andrew Meller, autor je obrade hitova “Born Slippy (Reincarnation Mix)”, “Insomnia” i “Godfather’s Dance” koji je radio potpuno u svojoj produkciji. Na sceni je od 2009. godine, kada je osnovao ReWire, projekat čiji je rezultat preko šezdeset izdanja. Osim ReWire-a, deo je i Beat and Juice i Depth Perception projekata, a alijas Andrew Meller počinje da koristi od 2014. godine.

U skorašnjoj produkciji, pohvalio bi se trakom “Bee” koja je trenutno veliki hit svetskih plesnih podijuma i izdata je za italijanski Flashmob Records. Ono što je takođe sveža vest je da je Andrew Meller pre samo nekoliko dana najavio je EP na poznatoj Sola etiketi, koja je u vlasništvu poznatog dvojca Solardo.

https://www.facebook.com/andrewmellerofficial/

https://www.youtube.com/channel/UCxyGLlDkZYw5f0MaMabfNsA

 

Avatar photo

Autor: Igor