Freshwave2023: Finalna faza potvrđenih izvođača!

 Freshwave2023: Finalna faza potvrđenih izvođača!

Pridruži se najvećim zvezdama na novom izdanju festivala, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom do sada!

Na nekoliko festivalskih bina svoje nastupe su već potvrdili: Eelke Kleijn, Argy, Indira Paganotto, Ilario Alicante, Bart Skils, Miss Monique, Javier Portillo, Buč Kesidi, Sara Jo, Crni Cerak i Lacku, Vojko V. Mimi Mercedes i Grše, a finalna faza na tvrđavu Kastel dovodi i sledeće izvođače: Smoke Mardeljano, Lea Dobričić, Joma Maja, Marko Vuković, Forest People, DJ Iron i mnogi drugi!

U prodaji su sve vrsta ulaznica za predstojeći Freshwave, koji će od 10-12. avgusta na banjalučku tvrđavu Kastel okupiti neke od najpoželjnijih regionalnih i svetskih izvođača! Podsećamo da su u prodaji Regularne Freshwave ulaznice:

– REGULAR 3-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 45€/89 KM

– REGULAR 1-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 18 €/35KM

– REGULAR 3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 75€/149KM

– REGULAR 1-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 30€/59KM

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu. 

Festivalske ulaznice su dostupne na ticket servisa kupikartu.ba

Osigurajte na vreme svoje ulaznice za Freshwave2023.

Avatar photo

Autor: Igor